FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο U17 και Ανδρών/Γυναικών

Ημερομηνία: 14-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με καλά πλασαρίσματα και 8αδες επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικού από την Λιβαδειά, όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον U17 και Ανδρών/Γυναικών.

Ο σύλλογος του Πύργου, που φέτος έχει δοκιμαστεί από ατυχίες και τραυματισμούς, δεν κατάφερε σε ένα ακόμα Πανελλήνιο να ανέβει στο βάθρο, αλλά σίγουρα μια καλή προσπάθεια από τους αθλητές του, έγινε. Ξεχώρισε στο μόνο Ανδρών ο Κυριάκος Κατσιαδράμης ο οποίος σταμάτησε στην οκτάδα μετά από καλή εμφάνιση. Το ίδιο συνέβη και στο διπλό όπου με συμπαίκτη τον Ίκαρο Παπαδόπουλο από τον Ιάσωνα Μαλακοπής ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες του τρίτου σετ στην οκτάδα, ένα βήμα δηλαδή πριν το βάθρο. Στο μεικτό της ίδιας κατηγορίας οι Βασίλης Βασιλόπουλος με την Ευγενία Βαγγέλη πάλι στις λεπτομέρειες ηττήθηκαν στο τρίτο σετ του αγώνα τους που έκρινε το μετάλλιο. Η Ευγενία Βαγγέλη, που γενικά έκανε καλό τουρνουά, στο μόνο Γυναικών έφτασε και αυτή στην οκτάδα μην μπορώντας να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Τέλος, το δίδυμο των Χαρούλα Βλαχαντώνη με Κωνσταντίνα Θάνου στο διπλό στα 17αρια δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν πιο πέρα χάνοντας στην οκτάδα από το ζευγάρι που τελικά πήρε το χρυσό μετάλλιο. Επίσης, καλή εμφάνιση έκαναν και τα υπόλοιπα παιδιά του Φιλαθλητικού με τους Αλέξανδρο Λεμονη, Χρήστο Παναγιωτακόπουλο, Αλέξανδρο Σπυρόπουλο, Κώστα Καραμανλή, Τζίνα Παναγιωτακοπούλου, Χρήστο Λιναρδάτο, Θοδωρή Λιναρδάτο και Αστρηνή Λιναρδάτου.

Ο προπονητής του συλλόγου, Παναγιώτης Τσόκος, που συνόδευσε την αποστολή είπε σχετικά: «Δεν είμαι προσωπικά ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα των αθλητών μου, αλλά τηρουμένων των αναλογιών πρέπει να δώσουμε ελαφρυντικά στα παιδιά. Σίγουρα δεν κάναμε ένα καλό τουρνουά, όμως ένα είναι βέβαιο, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος