FOLLOW US: facebook twitter

Μπαλαούρας: Σταμάτησαν τα έργα στον Καϊάφα. Δεν πληρώνει τον εργολάβο η ΕΤΑΔ

Ημερομηνία: 30-09-2020 | Συντάκτης:

Όπως είχα ανακοινώσει στις 14 Γενάρη, μετά την υπογραφή της σύμβασης, θα άρχιζε η εκτέλεση της α΄ φάσης του έργου «Παρεμβάσεις Εκσυγχρονισμού για το Συγκρότημα Καϊάφα», ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτού του εμβληματικού έργου, που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμβολή των βουλευτών του.

Στο τέλος του Γενάρη 2020 είχαν μπει οι μπουλντόζες της τεχνικής εταιρίας ΑΕΤΕΘ. Το Πάσχα η εταιρία ζήτησε την προκαταβολή (!) ύψους 85.000 ευρώ. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου προχωρούσε το έργο.

Όμως, ούτε καν η προκαταβολή δεν ήλθε ποτέ, πολύ περισσότερο τα χρήματα για το έργο που είχε εκτελεσθεί! Έτσι η εταιρία σταμάτησε τις εργασίες, αλλά η ΕΤΑΔεξακολουθεί να κωφεύει…

Τότε, ως μάντης κακών ανησυχιών, λόγω της γνωστής απαράδεκτης συμπεριφοράς της ΝΔ προς την Ηλεία, είχα προτρέψει τη δημοτική αρχή της Ζαχάρως «να πάρει την πρωτοβουλία δέσμευσης των κυβερνητικών παραγόντων, μήπως τους δυσκολέψουμε, σε πιθανή προσπάθεια τους να μας την φέρουν, όπως συνέβη με τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος».

Ας παρακολουθήσουν και ας τρέξουν έστω και τώρα Όλοι: Βουλευτές(ιδίως, αλλά όχι μόνο, της Ν.Δ.), Αυτοδιοικητικοί, συλλογικότητες. Έχουν υποχρέωση στους πολίτες της Ηλείας…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος