FOLLOW US: facebook twitter

Μπαλαούρας σε Κασιδιάρη: “Δεν φοβηθήκαμε τα τανκς, θα φοβηθούμε εσένα;”

Ημερομηνία: 19-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

BALAOURAS-KASIDIARIS

Με σκηνοθετημένο σόου του Ηλία Κασιδιάρη άρχισε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για την αξιολόγηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής καθώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου για να εξαπολύσει ύβρεις κατά της κυβέρνησης και του προέδρου της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα.

Όλα άρχισαν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να φωνάζει στην αίθουσα για να του δοθεί ο λόγος την ώρα που μόλις άρχισε να μιλά ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης. Αμέσως επενέβη ο προεδρεύων της επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος κάλεσε τον χρυσαυγίτη να περιμένει τη σειρά του. Ο υπόδικος χρυσαυγίτης συνέχισε, όμως, να φωνάζει και να διερωτάται πόση ώρα θα μιλήσει ο κ. Τραγάκης. «Θα μιλήσει όση ώρα θέλω εγώ απάντησε» ο κ. Μπαλαούρας καθώς ο κανονισμός της Βουλής δεν θέτει όριο στην ομιλία των βουλευτών επί διαδικαστικών ζητημάτων.

Η αναφορά του κ. Μπαλαούρα προκάλεσε, όμως, υστερικές αντιδράσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή ο οποίος άρχισε να υβρίζει τον πρόεδρο της επιτροπής «βλάκα» και «καραγκιόζη». Ο κ. Μπαλαούρας αν και είχε το δικαίωμα δεν ζήτησε την αποπομπή του χρυσαυγίτη βουλευτή από την φρουρά. Του απάντησε όμως ότι δεν τον φοβάται. «Μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή !» είπε ο κ. Μπαλαούρας στον χρυσαυγίτη. «Δεν φοβηθήκαμε τους όμοιούς σου με τα τανκς, θα φοβηθούμε εσένα;» πρόσθεσε παραπέμποντας στους ιδεολογικούς προπομπούς της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος