FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Youth International: Μετάλλια από Βλαχαντώνη-Σπυρόπουλο

Ημερομηνία: 23-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Φιλαθλητικού από το “Youth International”, το διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Χαρούλα Βλαχαντώνη είναι αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις από την ελληνική αποστολή στα 13αρια, παίρνοντας 3 μετάλλια και στα 3 αγωνίσματα που συμμετείχε. Στο μονό, αγωνιζόμενη εξαιρετικά έφτασε ως το χάλκινο μετάλλιο όπου αποκλείστηκε από το Νο1 του ταμπλό την Ρουμάνα Denisa Muscalu. Στο διπλό με συμπαίκτρια την Ισραηλινή πολύ καλή παίκτρια Alina Bergelson έδεσαν άμεσα σαν δίδυμο παρότι πρώτη φορά έπαιζαν μαζί και έφτασαν στον τελικό και το ασημένιο μετάλλιο σε ένα διεθνές τουρνουά για να χάσουν από το ρουμάνικο δίδυμο των Muscalu και Cirbu.

Στο μεικτό είχαμε ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο με τον επίσης αθλητή του Φιλαθλητικού Αλέξανδρο Σπυρόπουλο. Τα 2 πυργιωτόπουλα συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο και αγωνιζόμενα πάντοτε με σύνεση κατάφεραν να κάνουν αλλεπάλληλες νίκες και να φτάσουν πάλι σε ένα τελικό. Εκεί ηττήθηκαν από το επίσης πολύ δυνατό ελληνικό δίδυμο των Κωνσταντινίδη και Κουτσούρη αλλά έδειξαν ότι αυτά τα 2 παιδιά αποτελούν το μέλλον του Φιλαθλητικού.

Ο Αλέξανδρος Σπυρόπουλος θα μπορούσε και αυτός στο μονό να κάνει κάτι παραπάνω αλλά έκανε ένα κακό παιχνίδι στους ομίλους και αυτό του στοίχισε στην συνέχεια.

Ο προπονητής των δύο αθλητών, Παναγιώτης Τσόκος, είπε: «Για το ταλέντο αυτών των 2 παιδιών ήμουν σίγουρος εδώ και καιρό, αλλά για την αγωνιστική πειθαρχία και την οξυδέρκεια που επιδεικνύουν στο παιχνίδι τους πάρα το νεαρό την ηλικίας τους είναι κάτι που με εκπλήσσει. Αναμφισβήτητα τα μετάλλια αυτά αποτελούν την μεγαλύτερη τους μέχρι τώρα επιτυχία παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε φέτος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος