FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Χάλκινη η Βλαχαντώνη στο Όπεν Εφήβων

Ημερομηνία: 05-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση και επιτυχία για την ομάδα του Φιλαθλητικού και την αθλήτριά του Χαρούλα Βλαχαντώνη ήρθε να προστεθεί και φέτος στις υπόλοιπες που μας έχει χαρίσει το ηλειακό μπάντμιντον. Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια του πυργιώτικου συλλόγου, συμμετείχε στο Όπεν Εφήβων που διεξήχθη στο Βόλο και κατάφερε κάνοντας εξαιρετικό τουρνουά να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Η επιτυχία είναι σημαντική αν αναλογιστεί κάποιος ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά μετείχαν και μεγαλύτερες ηλικίες, δηλαδή αναφερόταν σε παιδιά U13 έως και U19, ενώ η Χαρούλα ανήκει ηλικιακά στα U15. Η Χαρούλα Βλαχαντώνη αγωνίστηκε με απαράμιλλο σθένος αλλά και την ηρεμία που την διακρίνει και κατάφερε περνώντας από δύσκολες αντιπάλους να φτάσει σε ένα μετάλλιο που θα της δώσει άλλον αέρα για την συνέχεια.

Στο μεικτό με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Σολωμονίδη από τον ΟΑΓΩ έφτασαν ως στην οκτάδα ενώ στο διπλό με συμπαίκτρια την Ευαγγελία Κουτσουρη από τον Πλάτωνα Σερρών επίσης στην οκτάδα, ένα βήμα δηλαδή πριν το βάθρο και τα μετάλλια.

Ο προπονητής της Χαρούλας Βλαχαντώνη, Πάνος Τσόκος, δήλωσε σχετικά: «Η δυναμική που έχει αποκτήσει το συγκεκριμένο κορίτσι είναι τέτοια που της επιτρέπει ακόμα και σε συνθήκες ελλιπούς προετοιμασίας να καταφέρνει να διακρίνεται. Όταν κάνει προπόνηση στο παρκέ με τις βγαλμένες και ξεριζωμένες σανίδες και αυτή και τα υπόλοιπα παιδιά του συλλόγου, και είμαστε στα πρόθυρα διαστρέμματος σε κάθε προπόνηση, μόνο συγχαρητήρια μπορεί κάποιος να πει για αυτό το κορίτσι. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να φέρνουμε επιτυχίες στην πόλη μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που προπονούμαστε. Επόμενος στόχος το Πανελλήνιο U-15 και U19 στα Γλυκά Νερά στην Αθήνα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος