FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Τρία ακόμη πανελλήνια μετάλλια στον Βόλο

Ημερομηνία: 27-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι αδελφές Βλαχαντώνη στην απονομή του διπλού.

Με νέες επιτυχίες και μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικού από τον Βόλο όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον κατηγορίας U17 και Ανδρών/Γυναικών. Η ομάδα του Πύργου με λειψή συμμετοχή λόγω της πανδημίας και της εποχής που διεξήχθη το τουρνουά, κατάφερε πάλι να φέρει μετάλλια στις αποσκευές της και να δείξει ότι παραμένει μεγάλη δύναμη στον χώρο.

Η Παυλίνα Βλαχαντώνη στο μονό παρότι δεν ήταν η ηλικιακή της κατηγορία αγωνιζόμενη πρώτη φορά στις Γυναίκες κατάφερε και έφτασε ως το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο διπλό με την αδερφή της, Αντωνία, πιστοποίησαν ότι είναι ένα από τα καλύτερα διπλά στην Ελλάδα και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Η Αντωνία Βλαχαντώνη στο μονό σταμάτησε στην 8άδα κάνοντας όμως ένα πολύ καλό παιχνίδι στον προημιτελικό που λίγο έλειψε να την βάλει και αυτή στα μετάλλια.

Στα U17 ξεχωρίζει το χάλκινο μετάλλιο της Χαρούλας Βλαχαντώνη στο διπλό με συμπαίκτρια την Κουτσούρη από τον Πλάτωνα Σερρών, ενώ πολύ καλό αγώνα και εμφανώς βελτιωμένη από το προηγούμενο τουρνουά στα Γλυκά Νερά έδειξε στο μονό όπου “στρίμωξε” την μετέπειτα πρωταθλήτρια της κατηγορίας Κωνσταντίνα Βαγενά, χάνοντας στα 3 σετ και μαζί την ευκαιρία ενός ακόμη μεταλλίου. Τα άλλα δύο κορίτσια του συλλόγου η Μαρία Χριστοδουλοπούλου και η Κωνσταντίνα Θάνου σταμάτησαν στην 16αδα στο διπλό, ενώ καλά πήγε η πρώτη στο μονό δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης, αφού ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον αγώνα που έχασε και αποκλείστηκε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος