FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Στο Πανευρωπαϊκό της Πολωνίας ο Κατσιαδράμης

Ημερομηνία: 25-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ενώ οι προπονήσεις στο τμήμα μπάντμιντον του Φιλαθλητικού συνεχίζονται, μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ήρθε να προσθέσει η κλήση του Κυριάκου Κατσιαδράμη στο εθνικό μας συγκρότημα για να εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-17 στην Πολωνία. Αναμφισβήτητα αποτελεί την ύψιστη τιμή για τον μικρό αθλητή του Φιλαθλητικού, αλλά και την επισφράγιση μια ήδη πετυχημένης χρονιάς για αυτόν, αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία του και έτσι και η κλήση του κάπου ήταν και αναμενόμενη.

«Ο Κυριάκος Κατσιαδράμης μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησής του με το μπάντμιντον ήρθε η ώρα να δρέψει καρπούς γιατί δεν είναι μόνο το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο, αλλά και αυτή η κλήση του να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λίγοι αθλητές της περιοχής μας έχουν επιτύχει. Και ο Φιλαθλητικός έχει και παράγει τέτοια παιδιά και αθλητές χρόνια τώρα», μας τόνισε ο προπονητής του, Παναγιώτης Τσόκος.

Παρά τα προβλήματα φέτος λόγω των προβλημάτων στο Κλειστό, η επιμονή και η θέληση του Πυργιώτη πρωταθλητή κατάφεραν να τα αντιπαλέψουν και να καταφέρουν αυτόν τον μέγιστο στόχο. Μαζί του στην Πολωνία θα είναι η συναθλήτριά του στην Εθνική ομάδα Ραφαηλία Μερτζεμέκη από το Σιδηρόκαστρο με την οποία θα κάνουν κοινές προπονήσεις με τον ομοσπονδιακό προπονητή Βασίλη Ξάνθου, ενώ θα μετέχει και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα U19 στην Τουρκία παρότι μικρότερος ηλικιακά. Εκεί θα προπονηθεί παράλληλα σε διεθνές καμπ  μαζί με την συναθλήτριά του, ενώ θα μετέχει και σε διεθνές τουρνουά στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό της Πολωνίας.

Στο διάστημα που θα βρίσκεται στον Πύργο, θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τον προπονητή του Παναγιώτη Τσόκο προκειμένου να έρθει στην πλέον επιθυμητή κατάσταση πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δηλαδή ένα καλοκαίρι γεμάτο μπάντμιντον για τον Πυργιώτη αθλητή.

Άξιο αναφοράς που μεγαλώνει την επιτυχία του μπάντμιντον στον Πύργο, ήταν και η επιλογή από τον Ομοσπονδιακό και των 2 αδερφών Βλαχαντώνη, της Παυλίνας και της Αντωνίας, προκειμένου με άλλους 4 αθλητές να συγκροτήσουν την Εθνική ομάδα που θα αγωνιστεί στο ομαδικό της ίδιας διοργάνωσης στην Πολωνία. Όμως τελικά η χώρα μας δεν θα αγωνιστεί στο ομαδικό πρωτάθλημα και έτσι τα 2 κορίτσια του Φιλαθλητικού δεν θα ταξιδέψουν για το Πανευρωπαϊκό. Ο χρόνος όμως για όλα αυτά τα παιδιά είναι σύμμαχος και πιθανότατα θα έχουν και άλλες ευκαιρίες να ζήσουν μια τέτοια εμπειρία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος