FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Πέντε μετάλλια στο Σιδηρόκαστρο-Πρωταθλητής Ελλάδας ο Κατσιαδράμης

Ημερομηνία: 02-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με εκπληκτική συγκομιδή μεταλλίων επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικου από το μακρινό Σιδηρόκαστρο, όπου οι αθλητές του μετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον U17 και U22.. Ο Κυριάκος Κατσιαδράμης κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό όπου απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό Σταύρο Σπυριδόπουλο, αλλά και στον τελικό όπου επιβλήθηκε με 2-0 σετ του ντόπιου αθλητή Θοδωρή Παπαδόπουλου, κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος και να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Οι αδερφές Βλαχαντώνη, Παυλίνα και Αντωνία σταθερές στα βάθρα στις μεγάλες διοργανώσεις κατάφεραν στο διπλό να κατακτήσουν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κερδίζοντας το χειροκρότημα. Επίσης ασημένιοι και το δίδυμο του μεικτού Κυριάκος Κατσιαδράμης με Ευγενία Νικολακοπουλου, δύο παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί και ήρθε η στιγμή να πιστοποιησουν ότι είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία.

Τέλος την έκπληξη αλλά απόρροια της σκληρής δουλειάς εδώ και κάποιο διάστημα, ήταν και το χάλκινο μετάλλιο των Γεωργία Γαβρά, Βασιλικής Τόλια που κέρδισαν τις εντυπώσεις με την προσήλωση και το πείσμα που επέδειξαν στον κρίσιμο προημιτελικό.
Στην κατηγορία των U22 η σταθερή αξία που λέγεται Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου κατάφερε και φέτος να προσφέρει ένα μετάλλιο στον σύλλογο, το χάλκινο στο μονό, παρότι απροπόνητη λόγω σπουδών. Στα αποτελέσματα ξεχωρίζουν και οι 3 οκτάδες των Νικολακοπουλου με τις δύο Βλαχαντωνη στο μονό, που λίγο έλειψαν να πανηγυρίσουμε κάποια μετάλλια ακόμη, αλλά τελικά αποκλείστηκαν από ανώτερες αντιπάλους.

Επίσης ο Ραφαήλ Βάγιας εμφανώς ανέτοιμος λόγω στράτευσης, περιορίστηκε στην 8αδα και στο μονό αλλά και στο μεικτό με συμπαίκτρια την Αποστολοπούλου. Την αποστολή του συλλόγου συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Θάνου που όμως δεν κατάφερε να ξεχωρίσει δεδομένου ότι αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά αγωνίστηκε περισσότερο για την συγκομιδή βαθμών και εμπειριών.

Π. Τσόκος: «Πολύ καλύτερη παρουσία…»

Ο προπονητής Παναγιώτης Τσοκος είπε σχετικά: «Είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία σε σχέση με το προ 2 εβδομάδων Πανελλήνιο στην Πεύκη. Ο λόγος είναι απλός. Μπήκαμε στο δικό μας Κλειστό και κάναμε επιτέλους νορμάλ προπονήσεις και αμέσως τα παιδιά έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Με αυτό το τουρνουά σώσαμε ουσιαστικά την χρόνια που φαινόταν να πηγαίνει χαμένη ολοσχερώς. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους περισσότερο με την ευκαιρία αυτή, δεδομένου ότι εδώ και κάποιους μήνες υπεβλήθησαν σε μια ταλαιπωρία καθημερινή για να κάνουν τα παιδιά μια αξιοπρεπή προπόνηση, ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό και συνέδραμαν ώστε όλοι σήμερα να χαμογελούμε με τα αποτελέσματα αυτά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος