FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Πανελλήνιο πρωτάθλημα U11 την Κυριακή στο «Γ. Βασιλακόπουλος»

Ημερομηνία: 06-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ακόμη σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή ο Πύργος στο άθλημα του μπάντμιντον. Πιο συγκεκριμένα, ο Φιλαθλητικός Πύργου, θα είναι ο οικοδεσπότης και συδιοργανωτής με την ομοσπονδία της Αντιπτέρισης, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάντμιντον Νοτίου Ελλάδος για παιδιά κάτω των 11 ετών, Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Σε αυτό το πανελλήνιο, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα και των άλλων ηλικιακών κατηγοριών δηλαδή, ο Φιλαθλητικός θα έχει δυναμική εκπροσώπηση από το νέο αίμα του συλλόγου, που καλείται να συνεχίσει την παράδοση που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια το πυργιώτικο σωματείο στο άθλημα του μπάντμιντον.

Έτσι σε αυτό το τουρνουά θα τον εκπροσωπήσουν οι εξής: Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, Ιάσωνας Καζάρας, Διονύσης Αντύπας, Φώτης Λεβέντης, Οδυσσέας Δημητρόπουλος, Θανάσης Δρακόπουλος, Χαρούλα Πετροπούλου, Άρτεμη Βασιλοπούλου, και Ιωάννα Μπίτσικα.

Στόχος είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα των αθλητών του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά και γιατί όχι κάποιο μετάλλιο είτε στα αγόρια, είτε στα κορίτσια. Οι αγώνες ξεκινούν στις 11π.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος