FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Έβδομος στο Ομαδικό στις Σέρρες

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με απόλυτα επιτυχημένη παρουσία επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικού από τις Σέρρες όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στο Ομαδικό Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας στην οποία ανήκει. Πιο αναλυτικά, οι αθλητές του Παναγιώτη Τσόκου κατάφεραν παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, να κατακτήσουν την 7η θέση της κατάταξης και να αποφύγουν τον υποβιβασμό που φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά φάνταζε πιο πιθανός. Ο λόγος ήταν βασικά η αναδιάρθρωση των κατηγοριών που αποφάσισε η Ομοσπονδία, με την μείωση των ομάδων της Α1 από 16 που ήταν σε 12. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι δεδομένης της ανόδου από την Α2 δύο συλλόγων, θα έπρεπε να αποχαιρετίσουν την Α1 έξι  σωματεία, όπως και έγινε.

Οι 16 ομάδες χωρίστηκαν με βάσει την περσινή τους κατάταξη σε 4 ομίλους και αγωνίστηκαν όλοι με όλους. Στον όμιλό του ο Φιλαθλητικός ηττήθηκε με 5-0 νίκες από τον περσινό πρωταθλητή Ρουπελ Σιδηροκάστρου, ενώ επιβλήθηκε των Φ.Ο. Πεύκης με 4-1 νίκες και Απολλώνιου Πάτρας με 5-0 νίκες, διώχνοντας από την πρώτη μέρα τα σύννεφα του υποβιβασμού και παίρνοντας την 2η προνομιούχο θέση που τον οδηγούσε σε αγώνες κατάταξης από την 1η ως την 8η θέση. Την επόμενη μέρα και χωρίς άγχος ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Τσόκος είχε την ευκαιρία δεδομένης της παραμονής να κάνει και κάποιο rotation και να δώσει παιχνίδια σε όλα τα παιδιά που είχε μαζί του. Εκεί ηττήθηκε από το Κάστρο Σιδηροκάστρου 3-1, καθώς και τον Πλάτωνα Σερρών με 3-1, ενώ κέρδισε τον αγώνα με τον Ιάσωνα Μαλακοπής με το ίδιο σκορ για να καταταγεί τελικά 7ος και να μείνει περήφανα στην κατηγορία.

Σε αυτήν την προσπάθεια ο προπονητής του Φιλαθλητικού στηρίχθηκε στους: Κατσιαδράμη Κυριάκο, Δημήτρη Παρασκευά, Άγκο Πλάτωνα, Ραφαήλ Βάγια, Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, Ευγενία Νικολακοπούλου, Παυλίνα Βλαχαντώνη και Αντωνία Βλαχαντώνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος