FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Αναχώρησε για το Πανευρωπαϊκό της Πολωνίας ο Κατσιαδράμης

Ημερομηνία: 01-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αναχώρησε για την Πολωνία ο αθλητής του Φιλαθλητικού Κυριάκος Κατσιαδράμης όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα U17. Όλα κύλησαν ομαλά από πλευράς προετοιμασίας και τώρα ο Πυργιώτης αθλητής του μπάντμιντον καλείται να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα φορώντας τα γαλανόλευκα.

Στο μονό των ανδρών ο Κατσιαδράμης θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο του Ούγγρου Αdam Konczol, ενώ στο μεικτό με συμπαίκτρια την Ραφαηλία Μερτζεμέκη το δίδυμο των Ούγγρων Adam Konczol- Anna Bozsogi. Σίγουρα η αποστολή είναι δύσκολη αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του αθλητή του Φιλαθλητικού, που αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να καταφέρει πολλά. Το τουρνουά το ατομικό ξεκινά την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ο πρώτος αγώνας για τον Κυριάκο Κατσιαδράμη θα είναι περίπου με βάση το πρόγραμμα των διοργανωτών στις 1μ.μ..

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει πίσω με μια διάκριση και μια καλή εμφάνιση, γιατί οι εμπειρίες που θα αποκομίσει είναι σίγουρες και πολύτιμες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος