FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Αναχωρεί για Πολωνία ο Κατσιαδράμης

Ημερομηνία: 28-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ενώ αναμένεται η έναρξη των προπονήσεων στο τμήμα μπάντμιντον του Φιλαθλητικού για την νέα χρονιά, ο Κυριάκος Κατσιαδράμης, πρωταθλητής Ελλάδας φέτος στα U17, καλείται να φορέσει το εθνόσημο και να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Gniezno της Πολωνίας.

Ο αθλητής του πυργιώτικου σωματείου, μετά την συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά του Νοβισαντ στην Σερβία που κατά γενική ομολογία πήγε πολύ καλά, φτάνει στο τελικό στάδιο του απώτερου στόχου του για φέτος. Την συμμετοχή του σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η εμπειρία τεράστια από όποια πλευρά και αν το δεις, αλλά και η ευθύνη μεγάλη για κάτι καλό που θα του ανοίξει νέους ορίζοντες.

Την προσεχή Παρασκευή θα αναχωρήσει για την Βόρεια Ελλάδα, όπου εκεί θα συναντήσει την συμπαίκτρια του στο μεικτό, Ραφαηλία Μερτζεμέκη, έτερη πρωταθλήτρια, για να ταξιδέψουν μαζί ως το Gniezno και να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία του Πυργιώτη μπαντμινίστα πήγε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Παρασκευά, βοηθού προπονητή του Φιλαθλητικού, δεδομένου ότι ο Παναγιώτης Τσόκος δεν γινόταν να τον βοηθήσει αυτή την δεδομένη στιγμή και με την αρωγή του Πλάτωνα Άγκο, συναθλητή του Κυριάκου Κατσιαδράμη στον Φιλαθλητικό.

Όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, και η ελπίδα όλων είναι να έρθει μια διάκριση σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  πρώτα  από όλα για τον ίδιο τον αθλητή και έπειτα για  την πόλη μας και το σωματείο του Φιλαθλητικού και το μπάντμιντον στην Ελλάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος