FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: 4 μετάλλια στα Γιάννενα στο Ανδρών-Γυναικών

Ημερομηνία: 09-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Αποστολοπούλου και Βαγγέλη στο βάθρο.
Ασημένιες Αποστολοπούλου, Βασιλοπούλου, χάλκινοι Βασιλόπουλος και Βαγγέλη

Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση τα μετάλλια ήταν στο μενού για τον Φιλαθλητικό. Εκτός από τα U13 και στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών ο σύλλογος του Πύργου διέπρεψε και κατάφερε να αποκομίσει διακρίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Πιο αναλυτικά, η Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου κλέβοντας την παράσταση, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο, μια επιτυχία που πρώτη φορά έχει καταφέρει στην κατηγορία των Γυναικών. Έδειξε ότι παραμένει σε καλή κατάσταση και ήρθε η ώρα να ευχαριστηθεί το άθλημα που αγαπά χωρίς άγχος. Τρίτη στην ίδια κατηγορία και χάλκινο μετάλλιο η παλιά πρωταθλήτρια στις μικρές κατηγορίες Ευγενία Βαγγέλη, που επανήλθε στο σύλλογο που την ανέδειξε κάνοντας δυναμικό comeback. Ασημένιο μετάλλιο η Χριστίνα Βασιλοπούλου στο διπλό με συμπαίκτρια την Ελένη Μελεκίδου από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου που έδειξε με την εμπειρία της ότι αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του ελληνικού μπάντμιντον.

Τέλος, τα μετάλλια κλείνουν για τον Φιλαθλητικό το δυνατό δίδυμο που συνέθεσαν ο Βασίλης Βασιλόπουλος με την Ευγενία Βαγγέλη στο μεικτό, που αγωνιζόμενοι έξυπνα και μεθοδικά έφτασαν ως το τρίτο σκαλί του βάθρου και το χάλκινο μετάλλιο.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Γιάννης Αλεξόπουλος, Ραφαήλ Βάγιας και η έμπειρη Μαρία Μαλεβίτη κερδίζοντας τις εντυπώσεις και καλά πλασαρίσματα ακόμα και σε οκτάδες.

Οι Βασιλόπουλος, Βαγγέλη στο βάθρο
Η Βασιλοπούλου στο βάθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος