FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ CENTRAL: Έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ – Χατ-τρικ ο Φάνης Δασκόπουλος με Ωλενειακό

Ημερομηνία: 10-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο προπονητής Τάσος Γκότσης με τους παίκτες του Αντώνη Πρίνο και Βασίλη Τζούμα. 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Κακοβάτου νίκησε εύκολα την Κυριακή με 4-0 τον Ωλενειακό και  με την ολοκλήρωση του Α΄ γύρου, ανέβηκε στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Β΄ CENTRAL μετά την ήττα του Ν. Άρη Στρεφίου από την ομάδα Νέων του Πανηλειακού (Ν. Ατρόμητος Λαστεΐκων).

Η ομάδα του Τάσου Γκότση, φτάνοντας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, νίκαγε 2-0 στο ημίχρονο με γκολ του Νίκου Κωνσταντόπουλου και του Φάνη Δασκόπουλου και στο β΄ μέρος ο «κανονιέρης» Φάνης Δασκόπουλος πέτυχε άλλα δύο γκολ, φτάνοντας τα 9 φέτος.

Ο γκολτζής Φάνης Δασκόπουλος πέτυχε το δεύτερο φετινό του χατ-τρικ.

 

Ο προπονητής Τάσος Γκότσης, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Τελειώνοντας ο πρώτος γύρος βρίσκει την ομάδα μας στην πρώτη θέση, πρωταθλήτρια χειμώνα, με την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα.  Ένα μπράβο σε όλους. Η συνέχεια ακόμη πιο δύσκολη.  Εύκολα κατακτάς την πρώτη θέση, αλλά για να μείνεις πρώτος θέλει πολλή δουλειά και τα κεφάλια κάτω… ΠΑΟΚ».

Ο ΠΑΟ Κακοβάτου, λοιπόν, μια ομάδα με παίκτες πολύ έμπειρους για την κατηγορία, που οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν παίξει στην Α1 και Α2, αναμένεται να είναι στα πλέι-οφ, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος