FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ CENTRAL (1ος Όμιλος): Έπιασε κορυφή ο Ν. Άρης Στρεφίου

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον 1ο Όμιλο της B΄ CENTRAL, o Ν. Άρης Στρεφίου (φωτό) πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟ Κακοβάτου την Κυριακή στο Στρέφι και τον γκρέμισε από την 1η θέση, στην οποία στρογγυλοκάθισε τώρα αυτός, με ένα βαθμό περισσότερο από την ομάδα του Κακοβάτου αλλά και της Ν. Φιγαλείας.

Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, πέτυχε μεγάλη νίκη αν αναλογιστεί κανείς πως από το 34΄ έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκολφίνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, με το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄, ο Μικελόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Καράμπελας, έκανε το 1-0 για το Ν. Άρη Στρεφίου. Ο δυνατός ΠΑΟΚ του Τάσου Γκότση, ισοφάρισε στο 65΄ με τον Νικολακόπουλο, αλλά στο 70΄ ο Κατσώλης πήρε και αυτός πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δανισκας κι έγραψε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Οι κιτρινόμαυροι του Στρεφίου διαθέτουν αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και τον φιλόδοξο Νίκο Αλεξανδρόπουλο στον πάγκο και στοχεύουν φέτος στην άνοδο στην Α2 Κατηγορία. Και με απολογισμό 4 νίκες και 1 ισοπαλία, βρίσκονται σε τροχιά πλέι-οφ, εκεί όπου θα κριθεί και η άνοδος.

Καλαμαράς, Δανισκας, Καράμπελας και Κατσώλης ξεχώρισαν από το Ν. Άρη και οι Μπιμπής, Παπαγεωργίου, Νικολακόπουλος και ο τερματοφύλακας Τριανταφύλλης από τον ΠΑΟΚ, που είναι επίσης μια πολύ ποιοτική ομάδα, με παίκτες ανώτερων κατηγοριών, που θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την άνοδο.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος