FOLLOW US: facebook twitter

Bασίλης Λεβέντης…μαινόμενος!

Ημερομηνία: 13-02-2017 | Συντάκτης:

vlagkoulis_leventis

“Πυρά”  κατά Κυριάκου,Βλαγκούλη και λοιπών δεξιών

Με κέφια έφτασε στον Πύργο για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγ. Χαραλάμπους, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Εμφανίστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής λίγο πριν το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε τη λιτάνευση της εικόνας και τα έβαλε με κάθε τι έχει σχέση με τους Μητσοτάκηδες, στο γραφείο του δημάρχου που μετέβησαν στη συνέχεια οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Καθήμενος σε μια καρέκλα μακριά από τους υπόλοιπους και άρχισε να μουρμουρά διάφορα περί Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντας την εποχή του Καναλιού 67 και της περίφημης εκπομπής του.

Χωρίς να γνωρίζει – απ’ ότι φάνηκε πρόσωπα και πράγματα άρχισε να σχολιάζει διάφορα για τη Νέα Δημοκρατία και πρώτος στόχος μπροστά του βρέθηκε ο Θεόδωρος Βλαγκούλης.

Όσο κι αν ευγενικά προσπάθησε ο συμπαθής Θεόδωρος να του θέσει τα επιχειρήματά του, ο Βασίλης Λεβέντης “τα έχωνε” στον Μητσοτάκη και την οικογένεια. Στη συνέχεια άνοιξε διάλογο με το δήμαρχο Πύργου παρουσία του υπουργού κ. Κοντονή και των λοιπών προσκεκλημένων. Οπότε οι κουβέντες του έφτασαν πίσω στην εποχή της αποστασίας του 1965.

Αργότερα μιλώντας για τα μέτρα εξήγησε πως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα τρώνε, ενώ οι ιδιωτικοί θα τρώνε φακές ή περίδρομο… Και στο τέλος το έριξε στα ανέκδοτα…

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος