FOLLOW US: facebook twitter

Bόλεϊ/Κόροιβος: Αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν-Στη μάχη του πρωταθλήματος οι Νεάνιδες

Ημερομηνία: 21-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ανδρικής ομάδας του Κοροίβου πριν την προπόνηση της ημέρας, με την παρουσία και του τμήματος κορασίδων-νεανίδων, που είχε μόλις ολοκληρώσει τη δική του προπόνηση.

Τον αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Σταθόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα πολλές επιτυχίες και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το «παρών» έδωσαν και οι έφοροι του τμήματος βόλεϊ του Κοροίβου, Τάκης Σάκκος και Ειρήνη Μακαρώνη. Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου, με τον Κόροιβο να κάνει πρεμιέρα με την Ομόνοια Ναυπάκτου, στο κλειστό της Αμαλιάδας.

Πρεμιέρα την Κυριακή για τις Νεάνιδες

Το τμήμα των Νεανίδων του Κοροίβου ρίχνεται πρώτο στη μάχη των πρωταθλημάτων, για τη σεζόν 2017-2018. Τα κορίτσια του Γιώργου Σωτηρόπουλου αντιμετωπίζουν αύριο Κυριακή 22 Οκτωβρίου, τον Αίολο Πατρών, στις 6.30μ.μ. στο κλειστό της Αμαλιάδας, με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται επίσης ο Πυργέας, η Ολυμπιάδα Πατρών και ο Ερυθρός Αστέρας Πατρών και την πρόκριση στη Β΄ Φάση, μετά τη διεξαγωγή 8 αγωνιστικών (διπλοί αγώνες με κάθε αντίπαλο) θα πάρουν οι δύο πρώτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος