FOLLOW US: facebook twitter

Αχαρναϊκός-ΠΑΟ Βάρδας 0-1: «Άλωσε» το Μενίδι

Ημερομηνία: 08-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Θανάσης Νικολόπουλος μόλις έχει σκοράρει και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς

Ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή στο Μενίδι, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (0-1) και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ένα μεγάλο διπλό για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με δυνατή έδρα, ένα τρίποντο που την διατηρεί στο κόλπο της 2ης θέσης. Οι «πράσινοι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -6 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Διαγόρα κι έχουν εντός έδρας τους Ροδίτες στο β΄ γύρο.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι κι έφτασαν δίκαια στη νίκη. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μικελάτος με κεφαλιά ανάγκασε τον γκολκίπερ του Αχαρναϊκού να διώξει δύσκολα και στο 12΄ το σουτ του Μπούνα πέρασε λίγο άουτ. Στο 15΄ ο Αχαρναϊκός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιρλίδη και στο 28΄ ο ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ. Ζέλιος και Μπούνας άλλαξαν ωραία τη μπάλα, αυτή έφτασε στο Θανάση Νικολόπουλο που αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, την έστειλε στα δίχτυα. Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου και ο ΠΑΟΒ μπήκε το ίδιο δυνατά και στο β΄ μέρος. Στο 48΄ ο Μικελάτος αστόχησε ύστερα από σέντρα από δεξιά του Περικλή Πολίτη και στο 50΄ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Μικελάτος πλάσαρε λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΠΑΟΒ έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να πάρει μια σπουδαία νίκη.

 

Αχαρναϊκός: Αντωνόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (76΄ Καραγεώργος), Τασιούλης, Μουκίδης, Τζανέτος, Δήμος, Μπουλγκουάδης, Καρβουνίδης, Τσιρπιδής (76΄Δεγαϊτάς), Τσιντώνης, Μπέρμπος.

Παμβουπρασιακός: Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Π. Πολίτης (73΄ Ντάζος), Γ. Πολίτης, Ντόμας (85΄ Σιδέρης), Θ. Νικολόπουλος (90΄ Ξύδης), Μικελάτος (80΄ Γούρμος), Μπούνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος