FOLLOW US: facebook twitter

Αύριο στο Κτήμα Μερκούρη η καλοκαιρινή συνάντηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων “Πυράς… Μνήμες”

Ημερομηνία: 18-08-2022 | Συντάκτης:
Ο αείμνηστος Διονύσης Σιμόπουλος, παλαιός Πρόσκοπος και κάτοχος της ανώτατης προσκοπικής διάκρισης του Παρασήμου του Αργυρού Φοίνικα σε παλαιότερη εκδήλωση ανάβει την πυρά.

Το ραντεβού για την καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων με τίτλο “Πυράς… Μνήμες” έχει οριστεί για αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ στο μοναδικό χώρο του Κτήματος “Μερκούρη”.

Στην επιτυχημένη αυτή βραδιά, όπως έχει αποδειχθεί από τη μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων τα προηγούμενα χρόνια, προσκλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν, όχι μόνο τα μέλη της δραστήριας Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα εφηβικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες καθώς και βαθμοφόροι της περιοχής, φιλοπρόσκοποι, γονείς κλπ. Εκτός από τις Αρχές του τόπου, υψηλόβαθμα στελέχη από Αθήνα και από Πελοπόννησο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν ειδικά προσκοπικά αναμνηστικά για την προσφορά στην προσκοπική κίνηση ενώ θα υπάρξει και αφιέρωμα στον αείμνηστο Διονύση Σιμόπουλο, παλαιό πρόσκοπο και κάτοχο της ανώτατης προσκοπικής διάκρισης του Παρασήμου του Αργυρού Φοίνικά.

Μετά την Πυρά, τις απονομές και το παραδοσιακό φαγητό θα ακολουθήσει ποικίλο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τους μουσικούς Γ. Μιχαηλίδη, Μιχ, Τζίφα, Παν. Καλαμπρέζο και τους τραγουδιστές Μ. Ρομποτή και Κ. Διαμαντόπουλο.

Την επιμέλεια της προσκοπικής διακόσμησης έχουν αναλάβει οι ΄΄Χρυσές δημιουργίες-Αλεξ..Παπαδοπούλου”, ενώ το φαγητό και την εξυπηρέτηση το μεζεδοπωλείο “Η Διαφορά”.

Το Κτήμα Μερκούρη, προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, επι σειρά ετών στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος