FOLLOW US: facebook twitter

Αύριο η φωταγώγηση του δέντρου στην Γαστούνη

Ημερομηνία: 15-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Ο Άη Βασίλης θα μοιράζει γλυκά στα παιδιά σε όλες τις ΔΕ του Δήμου Πηνειού

Ο Δήμος Πηνειού μέσω του Ν.Π. Πολιτισμού προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις λαμπερές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, εμπνευσμένες από τη μαγεία  και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Αύριο στις 18.30 στην Πλατεία Ελευθερίας στη Γαστούνη, γεμίζουμε με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Ο Αϊ Βασίλης θα έρθει με την άμαξα και  θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά γλυκά.

Στη μελωδική γιορτή, με πρωταγωνιστές τα παιδιά, θα συμμετέχουν: η Φιλαρμονική Γαστούνης, η χορωδία Γαστούνης “Παναγία Καθολική”, ο Ιππικός Όμιλος «Ο Πηνειός», οι Σύλλογοι Γονέων 1ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Γαστούνης, ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Γαστούνης «Οι Ρίζες μας», ο Χορευτικός Όμιλος Γαστούνης «Τερψιχόρη» και η Σχολή Χορού Step Up Γαστούνης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ: Παρασκευή  30/12/22 ώρα 19.30 Καλαντοδρομία από την πλατεία Αγίου Ιωάννη μέχρι την πλατεία της Παναγίας με κάλαντα και τραγούδια. Ανάβουμε Φαναράκια με τις ευχές των παιδιών. Θα συνοδεύει η Φιλαρμονική Βαρθολομιού και θα παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Θα συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου και του 2ου δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς και ο Άη Βασίλης που θα έρθει με άμαξα, μοιράζοντας γλυκά.

ΤΡΑΓΑΝΟ: Παρασκευή 30/12/22 ώρα 18.30 στην Πλατεία Δημαρχείου η Φιλαρμονική Γαστούνης καλωσορίζει τον Αϊ Βασίλη με την άμαξα που θα είναι φορτωμένη με γλυκά και καραμέλες για όλα τα παιδιά.  Θα συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού και του Γυμνασίου μοιράζοντας γλυκά .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος