FOLLOW US: facebook twitter

Αυτοκτόνησε με μονόκαννο 51χρονος στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 10-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του χωριού στο Κρεονέρι της Αρχαίας Ολυμπίας, αφού σήμερα το μεσημέρι ένας 51χρονος συντοπίτης τους αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με  μονόκαννο κυνηγετικό όπλο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού κοντά στην μικρή πλατεία του Κρυονερίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικοι του χωριού που άκουσαν τον πυροβολισμό έτρεξαν προς την κατεύθυνση που ακούστηκε και βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και έφτασαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί από το ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας και την Αστυνομική Δ/νση Ηλείας και ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος του στο χωριό, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, ενώ έχει και μια κόρη που διαμένει στην Αθήνα . Η αυτοκτονία του 51χρονου φέρνει την οικογένεια αντιμέτωπη με μια νέα τραγωδία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες, πέθανε και ο αδελφός του. Η τοπική κοινωνία του Κρυονερίου βυθίστηκε στη θλίψη και παραμένουν τα  ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν τον 51χρονο στην αυτοκτονία, ερωτήματα που δυστυχώς συνοδεύουν κάθε πράξη αυτοχειρίας. Πάντως οι αστυνομικές αρχές έχουν διατάξει προανάκριση για τις συνθήκες θανάτου και έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος