FOLLOW US: facebook twitter

«Αυλικός» διοικητής

Ημερομηνία: 12-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Κάποιος να πει του αξιότιμου διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει πολίτευμα εδώ και 46 χρόνια και δεν έχει πλέον βασιλευομένη Δημοκρατία αλλά Προεδρευομένη.

Ως εκ τούτου, η σπουδή του να μεταβεί στο Ναύπλιο να υποδεχθεί τον τέως Βασιλιά Κων/νο, που πήγε να εμβολιαστεί, είναι από ανεξήγητη ως προκλητική.

Η Πάτρα έχει χτυπήσει «κόκκινο» με τα κρούσματα, η Ηλεία κάθε μέρα πιέζεται όλο και περισσότερο, οι πολίτες υποχρεώνονται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους,  κι όλη η έγνοια του Καρβέλη ήταν να πάει να υποδεχτεί τον έκπτωτο μονάρχη  της χώρας για να υποβάλει τα σέβη του.

Γνωρίζουμε ότι ο ΥΠΕάρχης είναι «μάστορας» στις δημόσιες σχέσεις, όμως θα πρέπει να κρατήσει τις συμπάθειές του για τον ιδιωτικό του βίο και να μην εκμεταλλεύεται το αξίωμά του για άσκοπες μετακινήσεις. Ο τέως Βασιλιάς –καλά να είναι ο άνθρωπος στην υγεία του- δεν έχει (ευτυχώς) κανέναν θεσμικό ρόλο στη χώρα σήμερα και είναι ένας απλός πολίτης, όπως όλοι μας.

Κατά συνέπεια, η ζέση του ΥΠΕάρχη να πάει στο Ναύπλιο να δει τον «Κοκό», δείχνει και ποιες είναι τελικά οι προτεραιότητές του, επιβεβαιώνοντας στο έπακρο τα όσα γράφω εδώ και μήνες για το πώς ασκεί διοίκηση.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 12/02/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος