FOLLOW US: facebook twitter

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος σε Ολυμπία και Χλεμούτσι

Ημερομηνία: 21-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

xlemoutsi2

Πέμπτη 18 Αυγούστου ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και εκδηλώσεις στην Ηλεία

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει και φέτος, εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της Πανσελήνου, Πέμπτη 18 Αυγούστου, αλλά και στις 17, 19, 20 και 21 Αυγούστου, σε 116 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνουν μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης κ.ά. Στην Ηλεία μουσικές εκδηλώσεις θα γίνουν στο αίθριο του Μουσείου της Ολυμπίας και στο Κάστρο Χλεμούτσι στις 18 Αυγούστου, ενώ θα επεκταθεί το ωράριο στους παραπάνω αρχαιολογικούς χώρους Ολυμπίας και Χλεμούτσι όπως ακριβώς το πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού ορίζει.

xromata-ilidas-olympia

Αίθριο Μουσείου Ολυμπίας

Συναυλία εγχόρδων με το μουσικό σύνολο Χρώματα της Ήλιδας και θέμα “Αφιέρωμα σε Σύγχρονους Έλληνες Συνθέτες”. Ώρα έναρξης 21.00. Η συναυλία διοργανώνεται από την ΕΦΑ Ηλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας EΦΑ ΗΛΕΙΑΣ

 Αρχαιολογικός χώρος Ολυμπίας

 Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 21:00 έως 01:00 (με επιφύλαξη) ΕΦΑ ΗΛΕΙΑΣ

Αρχαιολογικός Χώρος Κάστρου Χλεμούτσι – εξωτερικός περίβολος

 Μουσική συνάντηση με τη Μικτή Χορωδία Μυρτουντίων και Επτανησίων, υπό τη διεύθυνση της κας Σουρμελή Λένας. Ώρα έναρξης 21.00. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΦα Ηλείας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Αρχαιολογικός χώρος κάστρου Χλεμούτσι

 Ανοικτός ο χώρος για το κοινό από 20:30 έως 00:30.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος