FOLLOW US: facebook twitter

«Αστρίνια» Αμαλιάδας: Γλέντι με κέφι στον αποκριάτικο χορό της

Ημερομηνία: 18-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η καθιερωμένη Αποκριάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ».

Η προσέλευση παρά την οικονομική στενότητα, ήταν πλήρως ικανοποιητική, τόσο από τα μέλη του, όσο και από την ευρύτερη περιοχή. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καλό φαγητό, να γελάσουν και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χορεύει, γάμος και εσωτερικός χώρος

Την εκδήλωση συντόνισε και αναφέρθηκε, στα έθιμα της Αποκριάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κα. Ράνια Καλημέρη. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Θάλεια Τσούλου – Τουτούνη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγους, καθώς και τους χορηγούς οι οποίοι προσέφεραν τα πλούσια δώρα της κλήρωσης στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της όμορφης βραδιάς τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, με χοροδιδάσκαλο τον κύριο Νίκο Χρυσανθόπουλο (παιδικό & ενήλικες) παρουσίασαν δρώμενα και Αποκριάτικους χορούς. Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι και τέλος πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλούσιων δώρων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος