FOLLOW US: facebook twitter

Ασθενοφόρο αποκλειστικά για εξιτήρια από Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 12-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Μια σημαντική ανάσα, θα πάρουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ της Ηλείας καθώς από τη Δευτέρα, παύουν να αναλαμβάνουν εξιτήρια και επανεξετάσεις ασθενών (δευτερογενείς διακομιδές) του Νοσοκομείου Πύργου και αφοσιώνονται στη βασική τους αποστολή, που δεν είναι άλλη, από την διαχείριση των επειγόντων περιστατικών.

Ο στόχος αυτός, επετεύχθη χάρις την καθοριστική συμβολή της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Πάτρας κ. Ελένης Καφαντάρη, που διέθεσε ασθενοφόρο αλλά και οδηγό στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, αποκλειστικά για τις δευτερογενείς διακομιδές.

Το ασθενοφόρο αυτό, ενεργοποιείται τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, απελευθερώνοντας έτσι, όπως σημείωσε και ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, τα μάχιμα ασθενοφόρα και μειώνοντας τους χρόνους αναμονής των ασθενών που πρόκειται να επιστρέψουν σπίτι τους. «Παράλληλα οι κλινικές θα αδειάζουν γρηγορότερα για να υποδεχτούν τις νέες εισαγωγές μειώνοντας την πίεση σε ΤΕΠ και βραχεία νοσηλεία. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου θα αποτελείται από έναν οδηγό του ΕΚΑΒ και έναν τραυματιοφορέα της ΝΜ Πύργου. Καθοριστική υπήρξε η συμβολή της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Πάτρας Ελένης Καφαντάρη που διέθεσε ασθενοφόρο και οδηγό. Την ευχαριστούμε πολύ!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος