FOLLOW US: facebook twitter

Τα αστέρια της μουσικής κατέπληξαν το κοινό!

Ημερομηνία: 14-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

wdeio-amal-epideixi2016

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας

Την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη μουσική και να επιδείξουν τα όσα έμαθαν από τις μουσικές τους σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας, είχαν οι μικροί και νεαροί σπουδαστές του, που το βράδυ της Κυριακής έδωσαν μια εξαιρετική μουσική συναυλία στο Λαζαράκειο δημοτικό Μέγαρο της Αμαλιάδας και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό. Είναι γεγονός ότι το Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας στα 26 χρόνια της λειτουργίας τους, αποτελεί μια κυψέλη πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή που προάγει την μουσική και ενθαρρύνει τα παιδιά να ασχοληθούν με αυτήν.

Οι σπουδαστές έβαλαν τα δυνατά τους και μας εξέπληξαν για μια ακόμα φορά, συμμετέχοντας στις καθιερωμένες μουσικές επιδείξεις για την λήξη της σχολικής χρονιάς. Στην εκδήλωση πήραν μέρος τα Τμήματα Μουσικής προπαίδειας των μικρών σε βιολί, πιάνο, κιθάρα και κλαρινέτο που έκλεψαν τις εντυπώσεις, πραγματικά αστεράκια της μουσική, που αρχικά παρουσίασαν τραγούδια και δρώμενα με τα οποία το συγκεκριμένο τμήμα άνοιξε την εκδήλωση. Στην συνέχεια ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Ωδείου, μεγαλύτερων τάξεων που παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς τους και των μουσικών τους σπουδών τη χρονιά που πέρασε. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των μαθητών που ασχολούνται με το πιάνο, που είναι ένα δύσκολο μουσικό όργανο και απαιτεί ιδιαίτερη αφοσίωση και πολύ μελέτη.

wdeio-amal-epideixi2016c

Την διδασκαλία των σπουδαστών έχουν οι δάσκαλοι μουσικής Γιάννης Μαχαίρας, Νόρα Χάρδα, Βασιλική Ψιούρη, Χρήστος Παππούς, Νίκος Καννάς και Ανδρόνικος Καραμπέρης, που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όχι μόνο των γονιών αλλά και όλων των παρευρισκομένων και φορέων της περιοχής για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τους μαθητές τους. .

wdeio-amal-epideixi2016b

Στην εκδήλωση του Ωδείου παρευρέθηκαν η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Ο ΗΛΕΙΟΣ» Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, ο Γ.Γ του δήμου Ήλιδας Λυκούργος Πολυχρονόπουλος κ.α  ενώ βεβαίως το παρών έδωσαν οι γονείς των παιδιών και μουσικόφιλοι της περιοχής.

Φωτογραφίες  Χρήστος Κανελλόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος