FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρια Αμαλιάδας: Στο προπονητικό τιμ ο Α. Μπεκρής

Ημερομηνία: 12-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ανδρεας Μπεκρης, αποφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το μπάσκετ και πρωην γκαρντ του Κοροιβου, του ΓΑΣ Κομοτηνής και του Κεραυνου Αιγιου και νυν του ΑΣΣ Αμαλιαδας, ενταχθηκε στο προπονητικο τιμ της Ακαδημίας “Αστερια Αμαλιαδας” , διπλα στον Βασίλη Νιπεργιαλη και τον Βαγγέλη Κιουφη. Την Τριτη τα Αστερια Αμαλιαδας θα ξεκινησουν τη νεα προπονητικη σεζον.

Η ανακοίνωση των Αστεριων Αμαλιαδας:

“Μια σπουδαία προσθήκη για την Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ έγινε πραγματικότητα .Ο Ανδρέας Μπεκρής πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα μπάσκετ θα ενισχύσει την προπονητική ομάδα η οποία πλέον αποτελείται από τον ιδιο ,τον Βασίλη Νιπεργιάλη προπονητή ΣΕΠΚ και τον Βαγγέλη Κιούφη πρώην καλαθοσφαιριστή και πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ .

Όπως αντιλαμβάνεστε έχει πιάσει κορυφή η προπονητική ομάδα προς όφελος φυσικά των μικρών ΑΣΤΕΡΙΩΝ που πραγματικά κατακλύζουν την ακαδημία .

Ο Ανδρέας Μπεκρής έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία ως αθλητής αγωνιζόμενος ακόμα και στην κορυφαία κατηγορία της BASKET LEAGUE με τα χρώματα του Κοροίβου .Έχει αγωνιστεί επί πολλά χρόνια επίσης στην Α2 κατηγορία κάνοντας ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 17 ετών . Επίσης έχει αγωνιστεί στον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΙΓΙΟΥ .Σε όσες ομάδες αγωνίστηκε παράλληλα εργάστηκε στα τμήματα υποδομών με τελευταία του δουλειά στην ακαδημία του Κοροίβου Αμαλιάδας .

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Μπεκρή στην ακαδημία μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του . Η κατάρτιση του και η αγάπη του για τις μικρές ηλικίες είναι σίγουρο ότι η αποστολή που αναλαμβάνει θα στεφτεί με απόλυτη επιτυχία !

Η έναρξη της προπονητικής σεζόν ξεκινάει την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου όπου οι αθλητές των ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ από τις 16:00 εως 18:00 θα κάνουν τος εγραφές τους κ θα πάρουν το προγράμμα των προπονήσεων τους.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος