FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Βλαχιώτη-Ολυμπιακός Ζαχάρως 5-0: Βαριά ήττα στον Βλαχιώτη

Ημερομηνία: 09-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πήγε με 13 παίκτες στον Βλαχιώτη και ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τον πρωτοπόρο Αστέρα, που είναι το φαβορί για την πρωτιά στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Μια ήττα φυσιολογική για τους «ερυθρόλευκους» της Ζαχάρως, στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο του Βλαχιώτη, από μια σαφώς ανώτερη ομάδα.

Η ομάδα της Λακωνίας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και αφού πίεσε, σκόραρε για πρώτη φορά στο 7΄ με τον Παλιάτσο. Τρία λεπτά μετά ο Ραχίμ έκανε το 2-0 και στο 36΄ ο έμπειρος επιθετικός Ροτζέριο Μάρτινς, που αποκτήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έγραψε το 3-0 και το ματς κρίθηκε νωρίς.

Το β΄ μέρος είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα και οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές. Στο 47΄ ο Δημακάκος έκανε το 4-0 και στο 60΄ ο Παλιάτσος το τελικό 5-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός, που καθοδηγήθηκε από τους Φώτη Παναγόπουλο-Ντίνο Κύτταρη, είχε κάποιες φάσεις να σκοράρει αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής.

Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Δημακάκος (51΄ Διαμαντάκης), Τζελίδης (52΄ Χολέβας), Μπριλάκης, Νικλητσιώτης, Ζαίμι (62΄ Κεχαγιάς), Αναστασόπουλος (46΄ Αρώνης), Παλιάτσος, Ροτζέριο Μάρτινς, Ραχίμ.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Πλατής, Γκούσκος, Καλαντζής, Τσίτσος, Κύτταρης, Τζανέτος, Καπλάνης, Κατσιώλης, Κανάνι (58΄ Πλαστουργός), Φ. Παναγόπουλος (77΄ Κακολύρης), Σκοζάι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος