FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Προοδευτική 5-1: «Καθάρισε» νωρίς…

Ημερομηνία: 20-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο γήπεδο των Καλυβίων, ο Αστέρας κέρδισε το Σάββατο 5-1 την Προοδευτική και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τον Ηλειακό στον 2ο όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, τον οποίο υποδέχεται την Τετάρτη στην Αμαλιάδα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Η Προοδευτική παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Μπάρκας σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 15΄ και στο 20΄, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον Αστέρα και ο 16χρονος Μπομπής από πάσα του Κυριαζή, έγραψε το 3-0 στο 28΄. Λίγα λεπτά μετά ο Σιούλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για να μειώσει στο 35΄ η Προοδευτική σε 4-1 με τον Νίκο Σάμαρη. Στην επανάληψη, στο 55΄, ο Μπατζακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

 

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Σιούλας, Μπουγονικολός (58΄ Χριστόπουλος), Μπαρδούσης, Δαλαβούρας (58΄ Κοτσομύτης), Κυριαζής (68΄ Γιαννόπουλος), Μπομπής, Γκρίλλας, Μπατζακόπουλος, Γαλάνης (46΄ Τσάλας), Μπάρκας (68΄ Ράλλης).

Προοδευτική: Σκλαβενίτης, Σπ. Βασιλόπουλος, Κατσιμιτσίρης, Σωτηρόπουλος, Σαλομπεσάι, Πατσούρας, Βαλογιάννης, Ν. Βασιλόπουλος, Τσούλης, Αντωνόπουλος (80΄ Χαλούλος), Ν. Σάμαρης (60΄ Καζαντζής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος