FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Πήρε και Καμαρινό, Κυριαζή-Ξεκίνησε η προετοιμασία (φωτό)

Ημερομηνία: 09-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αστέρας έχει αποκτήσει εννιά πολύ καλούς παίκτες (Α. Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπουρούκης, Μπακατσέλος, Μπατζακόπουλος, Τζανέτος, Δημάκης, Μαργαρώνης, Ντρέου) αλλά η ενίσχυση δεν σταματά εδώ. Συμφώνησε και με τους Αμαλιαδίτες Παναγιώτη Καμαρινό, Γιάννη Κυριαζή και ισχυροποιείται πολύ στον άξονα. Ο 31χρονος μέσος Καμαρινός, την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Ηλειακό Βαρθολομιού κι επιστρέφει στον Αστέρα ύστερα από ένα χρόνο, καθώς είχε αγωνιστεί την σεζόν 2020-2021, που διεκόπη πολύ νωρίς λόγω κορωνοϊού. Έχει βέβαια αγωνιστεί και παλιότερα στον Αστέρα, αφού έχει ξεπηδήσει από τις Ακαδημίες του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παίξει και σε Α.Ο. Κυπαρισσίας, Δόξα Ν.Μανωλάδας και Χάβαρι.

Ο 24χρονος Γιάννης Κυριαζής, που μπορεί να καλύπτει πολλές θέσεις στον άξονα,  επιστρέφει στον Αστέρα μετά από 6 μήνες. Την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε στον Αστέρα και από τον Φλεβάρη και μετά  μεταπήδησε στον Ηλειακό Βαρθολομιού. Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΠΟ Κουρτεσίου, Δόξα Ν.Μανωλάδας και Χάβαρι, από το οποίο αναδείχτηκε, παίζοντας στην Α1 βασικός από 17 ετών με τη φανέλα του Α.Ο.Χ.!

Δύο επίσης πολύ δυνατές προσθήκες για τον Αστέρα του Ερνέστο Λυμπέρη, που γεμίζει το ρόστερ του με έμπειρους αλλά και νεαρούς-ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ξεκίνησε η προετοιμασία

Κατά τα άλλα, η ομάδα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της στο στάδιο Αμαλιάδας, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης με επικεφαλής τον Νίκο Λυμπέρη, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες έτρεξαν τα πρώτα τους χιλιόμετρα και έκαναν ασκήσεις υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Λυμπέρη και του άμεσου συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Κουτσούμπα. Ο Ερνέστο Λυμπέρης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, όπως αρμόζει στην ιστορία του Αστέρα.  Παρόντες στην πρώτη της ομάδας ήταν και αρκετοί πιστοί φίλοι του Αστέρα, που έσπευσαν να δουν τη νέα ομάδα και να δηλώσουν την στήριξή τους.

Φωτο προετοιμασίας: Κώστας Τσιχλιάς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος