FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Ολυμπιακός Σαβαλίων 4-3: Ξεκίνησε εύκολο, κατέληξε δύσκολο!

Ημερομηνία: 12-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας πήρε το ντέρμπι του Δήμου Ήλιδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Σαβαλίων με 4-3 κι έκανε και αυτός το 4 στα 4 στην Α1. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού προηγήθηκε 3-0 στο 25΄ και 4-1 στο 48΄, αλλά ο Ολυμπιακός δεν παρέδωσε τα όπλα και το φινάλε είχε αγωνία…

Μόλις στο 5΄ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με σουτ του Κυριαζή. Τρία λεπτά μετά ο Μπάρκας έκανε το 2 – 0 και στο 25΄ ο Ν. Μπογονικολός με εντυπωσιακό γκολ έγραψε το 3 – 0.  Ο Ολυμπιακός στο 28΄ μείωσε σε 3-1 με τον Ρούνη και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 48΄ ο Μπάρκας ξανά σημείωσε το 4-1 και οι φιλοξενούμενοι λίγα λεπτά μετά μείωσαν με τον Λιούρη σε 4-2.  Μάλιστα, στο 80΄ ο Κότσαλης έκανε το 4-3 κι έτσι το φινάλε ήταν αγωνιώδες, με τον Αστέρα να κρατά τελικά το πολύτιμο τρίποντο και να πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Αστέρας: Σταθόπουλος, Μπουγονικολός, Γιαννόπουλος, Χοτζάι (46΄ λ.τρ. Γεωργόπουλος), Αρβανίτης, Καμαρινός, Παρασκευόπουλος (81΄ Ζωγόπουλος), Κυριαζής (61΄ λ.τρ. Χατζηγιάννης), Μπάρκας (81΄ Κουλούρης), Ζαφειρόπουλος (61΄Αβραμόπουλος ), Μπατζακόπουλος.

Ολυμπιακος Σ.: Σκούφης, Βλασσόπουλος, Μπελεκούκιας, Ρούνης, Σαββανίδης, Λιούρης, Νικολόπουλος, Κολτσίδας, Παναγιωτόπουλος, Τσακοπιάκος (61΄ Κότσαλης), Παρασκευόπουλος (20΄ Μπατζαλής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος