FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Ηλειακός Β. 0-1: Άντε πιάστε τον!

Ημερομηνία: 23-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Ηλειακός όπως παρατάχθηκε χθες στο Στάδιο Αμαλιάδας.

Ασταμάτητος ο Ηλειακός πέρασε και από την Αμαλιάδα με σκόρερ τον Ράλλη


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Ηλειακός «άλωσε» την Αμαλιάδα με σκορ 1-0 και έστειλε μήνυμα πως οι αντίπαλοι θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ στον β΄ γύρο για να τον πετάξουν εκτός πλέι-οφ, στον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK! Ήδη η… καλοκουρδισμένη μηχανή του Μιχάλη Παπουτσή πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, με τη νίκη επί του Αστέρα και μάλιστα είναι στο +4 από την ομάδα της Αμαλιάδας και στο +5 από Νίκη Τραγανού και Ολυμπιακό Σαβαλίων. Μια νίκη που μπορεί να ήρθε με αναπάντεχο τρόπο καθώς στο 82΄ η μπάλα γλίστρησε από την αγκαλιά του Ανδρέα Αντωνόπουλου, αλλά ο Ηλειακός ήταν η ομάδα που φάνηκε να κυνηγά με περισσότερο πάθος τη νίκη και στο τέλος επιβραβεύτηκε για την προσπάθειά της. Ο Αστέρας του Σπύρου Αντωνόπουλου μπορεί ανασταλτικά να στάθηκε καλά, αλλά δυσκολεύτηκε να φτιάξει φάσεις στην εστία του Κολίτζα και στο τέλος από μια άτυχη στιγμή, αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς καν τον βαθμό της ισοπαλίας!

 

Το παιχνίδι

Ο Ηλειακός μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 13΄ ο Τσουκαλάς ύστερα από πάσα του Ζωγόπουλου βρέθηκε απέναντι από τον Αντωνόπουλο από πλάγια αριστερά, και δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο γκολκίπερ του Αστέρα. Ο Αστέρας μετά το 15λεπτο ισορρόπησε και στο 18΄ είχε ένα σουτ του Μπάρκα λίγο μέσα από την περιοχή που πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 20΄ οι «βυσσινί» είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, όταν ο Σταυρούλιας έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά μέσα στην περιοχή, πλάσαρε αλλά ο Κολίτζας του είπε «όχι». Από κει και πέρα, το α΄ ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλες φάσεις, με τις δύο ομάδες να… φυλάνε τα νώτα τους.

Στην επανάληψη και πάλι ο Ηλειακός μπήκε καλύτερα και στο 55΄ δυνατό σουτ του Ζωγόπουλου από αριστερά μέσα στην περιοχή έβαλε το σώμα του 2-3 μέτρα από την εστία ο Μπαρδούσης και απέκρουσε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά, μια κεφαλιά του Μπάρκα από σέντρα του Γκρίλλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ και στο 67΄ ο Μπουρούκης τροφοδότησε ωραία από δεξιά τον Τσουκαλά, που μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε αρκετά μέτρα μακριά από την εστία. Ο Ηλειακός συνέχισε να έχει πολλά τρεξίματα, πίεζε ψηλά και εν τέλει στο 82΄ σε μια ανύποπτη φάση κατάφερε να σκοράρει! Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος 7-8 μέτρα μακριά από την εστία του, έπεσε για να μπλοκάρει την μπάλα, του γλίστρησε όμως στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο και ο Ράλλης ανενόχλητος την έσπρωξε στα δίχτυα (0-1). Στα εναπομείναντα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε και ο Ηλειακός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, που του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη δυάδα του ομίλου, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οφ.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Μπουρούκης, Καμαρινός, Γκίνης, Τσουκαλάς, Γιούλης, χωρίς να υστερήσει κανείς, ενώ από τον Αστέρα οι Γκρίλλας, Κυριαζής, Βασιλικόπουλος.

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Μπουγονικολός, Χριστόπουλος, Γαλάνης (26΄ λ.τρ. Σάκκος), Μπαρδούσης (86΄ Παπαπέτρου), Γκρίλλας, Βασιλικόπουλος, Κυριαζής, Μπάρκας, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος.

Ηλειακός Β.: Κολίτζας, Γιούλης, Χριστοφοράτος, Βούτος (77΄ Χατζηγιάννης), Καμαρινός, Γκίνης, Μονόλιθος (51΄ Ράλλης), Μπουρούκης, Κουλούρης (77΄ Πανόπουλος), Τσουκαλάς, Ζωγόπουλος (90+΄ Σίμα).

Το ντέρμπι μόλις έχει τελειώσει και όλοι στον Ηλειακό πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος