FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: Δυνάμωσε με Γκριλλα

Ημερομηνία: 10-02-2023 | Συντάκτης:

Τον Σπύρο Γκριλλα απέκτησε ο Αστέρας Αμαλιάδας και δυναμώνει ακόμα περισσότερο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Αμαλιαδιτης μέσος ήταν στον Πανηλειακό, όπου τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι, υποβλήθηκε σε εγχείρηση, αποκαταστάθηκε η ζημια και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα για χάρη του Αστέρα, στον οποίο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα της Αμαλιάδας, με ένα “πολυεργαλειο” στη μεσαία γραμμή, που αναμένεται να ενισχύσει τους βυσσινί ανασταλτικά και δημιουργικά.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

” Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Γκρίλλα!

Ο Αμαλιαδίτης μέσος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία μας όπου ανδρώθηκε,έπαιξε στην πρώτη ομάδα,φτάνοντας έως την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1. Άρτιος τεχνικά,δυνατός,με πολλά τρεξίματα,έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ήδη δυνατό μας κέντρο.

Προηγούμενες ομάδες: Ενιπέας Λαντζοΐου,Νίκη Τραγανού,Ξενοφών Κρεστένων, Πανηλειακός. Ενώ στη Γ εθνική κατηγορία έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Δόξας Πενταλόφου (ΕΠΣ Μακεδονίας) και του Αίαντα Γαστούνης.

Σπύρο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας,σου ευχόμαστε να γυρίσεις πιο δυνατός από ποτέ από τον τραυματισμό σου και να έχεις πολλές επιτυχίες με την βυσσινί φανέλα”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος