FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Δυνατά φιλικά με Αλφειό και Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σήμερα στο Επιτάλιο, το Σάββατο εντός με την ομάδα της Κρέστενας

 

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Δύο δυνατά φιλικά δίνει εντός της εβδομάδας ο Αστέρας Αμαλιάδας. Σήμερα στις 5.30μ.μ. θα παίξει στο Επιτάλιο με τον σκληροτράχηλο Αλφειό του Κώστα Μπακάλη, που το περασμένο Σάββατο νίκησε τον Πανηλειακό, και το προσεχές Σάββατο υποδέχεται τον δυνατό Ξενοφώντα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι (ώρα έναρξης 5.30μ.μ.). Ο Αστέρας του Σπύρου Αντωνόπουλου το περασμένο Σάββατο έδωσε το πρώτο του φιλικό, με αντίπαλο τον Ηλειακό Βαρθολομιού και από σήμερα δίνει συνέχεια στα τεστ προετοιμασίας, εκεί όπου ο έμπειρος τεχνικός δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Παράλληλα, θα δει τους παίκτες του υπό συνθήκες μεγαλύτερης πίεσης, καθώς ο Αλφειός στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και το Σάββατο δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Πανηλειακού, ενώ και ο Ξενοφών είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, που ανήκει στις καλύτερες ηλειακές τα τελευταία χρόνια.

Στα μεταγραφικά, μετά την συμφωνία με τον Παναγιώτη Τριανταφύλλη, ο Αστέρας προσανατολίζεται να ενισχυθεί με έναν ακόμα αμυντικό ποδοσφαιριστή και να συμπληρώσει έτσι το ρόστερ του. Ήδη έχουν αποκτηθεί επτά παίκτες, οι Ανδρέας Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαρδούσης, Χατζηγιάννης, Γκρίλλας, Βασιλικόπουλος και Τριανταφύλλης. Η ομάδα της Αμαλιάδας έχει δυναμώσει σε όλες τις γραμμές, και είναι, από άποψη ρόστερ, σαφώς πιο δυνατή από την περσινή ομάδα, γεγονός που προοιωνίζει μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK.

Αποδυτήρια επαγγελματικής ομάδας!

Τα αποδυτήρια του Αστέρα έχουν μια διαφορετική και ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα φέτος, με τις εργασίες που έχουν γίνει από τους διοικούντες τον σύλλογο. Εργασίες έγιναν τόσο στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων όσο και στον εσωτερικό με επιδιορθώσεις και βαφές σχεδόν παντού και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στην φωτογραφία. Τα αποδυτήρια του Αστέρα, σε «βυσσινόλευκο» φόντο φυσικά, θυμίζουν αποδυτήρια επαγγελματικής ομάδας! Η Διοίκηση του Αστέρα, προεξάρχοντος του προέδρου Βασίλη Χριστοδουλόπουλου και του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Αρβανίτη, φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια αναφορικά με την λειτουργία του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος