FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας-Δάφνη 4-0: Δυνατός στην επίθεση

Ημερομηνία: 21-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας κέρδισε 4-0 τη Δάφνη στην Αμαλιάδα και έδειξε ένα μέρος από τις φετινές του μεγάλες δυνατότητες, καθώς διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς, ο Δημήτρης Μπάρκας, άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, χθες. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Γιάννης Παρασκευόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο ψηλόσωμος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά. Στο 20΄ από ασίστ του Αρβανίτη ο Μπάρκας με πλασέ έκανε το 2-0 και απλοποίησε τα πράγματα. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα του Γιώργου Λαγού είχε άλλες τρεις καλές φάσεις για γκολ με Μπάρκα, Καμαρινό (δοκάρι) και Παρασκευόπουλο. H Δάφνη, που προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, στο α΄ μέρος είχε ευκαιρίες να σκοράρει με τον Κακολύρη.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 68΄ ο Παρασκευόπουλος χρίστηκε σκόρερ αυτή τη φορά, από πάσα του Καραγιάννη και στο 78΄ ήταν η σειρά του Μπατζακόπουλου να σκοράρει για το 4-0. Νωρίτερα, η Δάφνη είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Βαρβαρέσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα υπέστη θλάση ο Σταυρούλιας και αντικαταστάθηκε από τον Αβραμόπουλο.

Αστέρας: Σταθόπουλος, Μπουγονικολός (46′ Χριστόπουλος), Γιαννόπουλος, Σιούλας (83′ Χατζηγιάννης), Αρβανίτης, Καμαρινός, Παρασκευόπουλος, Κυριαζής (46′ Ζαφειρόπουλος), Μπάρκας, Σταυρούλιας (8΄ λ.τρ. Αβραμόπουλος), Μπατζακόπουλος.

Δάφνη: Γελαδάς, Περικλέους, Χατζής (32′ Μετσάι), Δρακόπουλος, Κλάδης, Ντούγκας (32′ Τριτάρης), Πετρόπουλος 83′ (Φριτζήλας), Λυκουργιώτης (60′ Δημόπουλος), Κακολύρης, Πατσούρας (32′ Βαρβαρέσος), Σπανός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος