
Ο Αστέρας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του στο βοηθητικό γήπεδο του Δ.Α.Κ. Ήλιδας υπό τις οδηγίες των Αλέξη Γαβριλόπουλου, Γιάννη Καραλάγα.

Πριν την πρώτη προπόνηση τελέστηκε αγιασμός υπό την παρουσία και του προέδρου του συλλόγου, Ανδρέα Παπαδάκου.

22 παίκτες έχει στο ρόστερ του ο Αστέρας, 13 μεταγραφές (Κώστας Κουτρουμπής, Βασίλης Δασκαλόπουλος, Χαρίζι Ρίλντι, Λευτέρης Βατσής, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, Γιάννης Κασσιανός, Κώστας Τσακοπιάκος, Θεολόγος Χατζηαράπης, Νίκος Βράπι, Φώτης Γεωργαντόπουλος, Θανάσης Μπακατσέλος, Θοδωρής Σαμπανέι, Νίκος Πυρρής), 3 ανανεώσεις (Π. Τσίγκρηλας, Κυριαζής, Χαραλαμπόπουλος) και 6 μικρούς από την ομάδα Β΄ (Μιχάλης Γαλιατσάτος, Κώστας Σούλης, Νίκος Νικολακόπουλος, Ματέο Τσενγκέλι, Σταύρος Μαρίτσας και Θοδωρής Αποστολόπουλος).

Μια πολύ ισχυρή ομάδα με παίκτες πολύ έμπειρους, που έχουν κάνει πολλά χρόνια πρωταθλητισμό και στόχος του Αστέρα είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική.

Κώστας Πλιάγκος