FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Πελόπιο 3-0: Εύκολη επιστροφή στις νίκες

Ημερομηνία: 02-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας νίκησε με 3-0 τον Πέλοπα Πελοπίου το Σάββατο στην Αμαλιάδα και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού, έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της εν συγκρίσει με το ντέρμπι με τον Πανηλειακό, προηγήθηκε στο 10΄, όταν από γύρισμα του Σταυρούλια, ο Μπατζακόπουλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 15΄, από σέντρα του Ζαφειρόπουλου, η κεφαλιά του Μπάρκα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 27΄, από κόρνερ του Σταυρούλια και κεφαλιά του Αβραμόπουλου, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε σε νέο κόρνερ. Για να έρθει το 2-0 στο 28΄, όταν από σέντρα του Γεωργόπουλου, η κεφαλιά του Κυριαζή κατέληξε στα δίχτυα.

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 47΄, από κόρνερ του Σταυρούλια, την κεφαλιά του Χοτζάι μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Και στο επόμενο λεπτό, τετ-α-τετ ο Γεωργόπουλος πλάσαρε άουτ. Εν τέλει στο 50΄ έγινε το 3-0. Ο Μπατζακόπουλος απέφυγε και τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στην τελευταία καλή φάση του ματς,  στο 60΄, το σουτ του Γεωργόπουλου μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.

Αστέρας: Ρούνης, Χριστόπουλος, Γεωργόπουλος (64΄ Κοτσομύτης), Σιούλας, Χοτζάι (54΄ Ζωγόπουλος), Αβραμόπουλος (46΄ Καμαρινός), Ζαφειρόπουλος, Κυριαζής, Μπάρκας (43΄ Γιαννόπουλος), Σταυρούλιας (54΄ Κουλούρης), Μπατζακόπουλος.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Σταμόπουλος (46΄ Βαμβακάς), Ηλιόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος (63΄ Χίντα), Καρβουνιάρης, Γ. Μήλιος (60΄ Θ. Μήλιος), Καραχάλιος, Γ.Ν. Χριστόπουλος, Κατσώλης (63΄ Γ.Δ. Χριστόπουλος), Δάνισκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος