FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Πανηλειακός 2-4: Φουλ για κούπα!

Ημερομηνία: 20-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός νίκησε τον Αστέρα και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ηλείας

 

O Πανηλειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Γ΄ Φάσης του Κυπέλλου Ηλείας, στην Αμαλιάδα. Οι ερυθρόλευκοι του Άγγελου Διγκόζη επιβλήθηκαν 2-4 του Αστέρα και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «8» του θεσμού. Ο Πανηλειακός μπήκε καλύτερα στο ματς και αφού έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 13΄όταν ο Νικολόπουλος γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον Αντωνόπουλο, που πλάσαρε αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χρήστου, στο 16΄ άνοιξε το σκορ. Ο Μπαρμπαρούσης βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Χατζηστάμου που πλάσαρε και ο Γεωργακόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει πάνω στη γραμμή, την έσπρωξε στα δίχτυα (0-1). Ο Αστέρας έγινε στη συνέχεια πιο επιθετικός και στο 23΄ το πλασέ του Καραγιάννη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καρακίτσος. Στο 28΄ έγινε το 1-1. Ο Καραγκούνης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Καρακίτσος, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και  ο Καραγιάννης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Ένα λεπτό μετά όμως, στην επίθεση που εκδήλωσε ο Πανηλειακός μετά τη σέντρα, πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ, με κοντινό πλασέ του Σταθάτου ύστερα από σέντρα του «Φίγκο» και λάθος τους Γεωργακόπουλου (1-2).

Το «καθάρισε» ο Χατζηστάμου

Στο β΄ ημίχρονο έγινε ακόμα πιο ανοιχτό παιχνίδι και στο 47΄ το σουτ του Μουρούτη από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Στο 62΄ ο Χατζηστάμου γύρισε στον Σταθάτο, αυτός πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Χρήστου και στο 72΄ έγινε το 1-3. Ο Πρέντι πλάσαρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Χρήστου και ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Ο Αστέρας δεν πέταξε λευκή πετσέτα και στο 78΄ μείωσε σε 2-3, με δυνατό συρτό σουτ  του Καραγκούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Όμως, στο 87΄ μετά από αντεπίθεση του Πανηλειακού με τον Π. Τσίγκρηλα, αυτός πάσαρε στον Χατζηστάμου, που πλάσαρε σωστά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Καρακίτσος, Χατζηστάμου, Καμβύσης, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης και από τον Αστέρα ο γκολκίπερ Χρήστου και οι Κυριάζος, Καραγιάννης, Καραγκούνης. Καλή η διαιτησία του Μαρκαντωνάτου.

 

Αστέρας: Χρήστου, Σιούλας (25′ Σκάμπι-72′ Μαρκόπουλος), Ζουλούμης, Γεωργακόπουλος, Σαρανταυγάς, Κυριάζος, Ντάβαρης (64′ Ζαφειρόπουλος), Σκόνδρας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Μουρούτης (82′ Κροτσίδας).

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος (62′ Πρέντι), Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης (89′ Πλαστουργός), Αντωνόπουλος (74′ Π. Τσίγκρηλας), Νικολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος