FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Παίρνει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση

Ημερομηνία: 20-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Προχωράει στην εκλογή Διοίκησης

Ο Αστέρας Αμαλιάδας προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα στη Γ.Γ.Α. και τις επόμενες μέρες θα λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και θα εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.. Πλέον, απομένει να προκηρύξει εκλογές και να εκλέξει Διοίκηση καθώς ακόμα έχει διοίκηση Πρωτοδικείου. Εντός των ημερών θα προχωρήσουν και αυτές οι διαδικασίες και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, με τον Ανδρέα Παπαδάτο, εκτός απροόπτου, να συνεχίσει να ηγείται τον σύλλογο. Δίπλα του θα είναι ο εκτελεστικός διευθυντής Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, που τα τελευταία χρόνια είναι κοντά στην ομάδα και τρέχει τα περισσότερα θέματα του Αστέρα, σε συνεργασία πάντα με τον Πρόεδρο Ανδρέα Παπαδάτο και τα μέλη της Διοίκησης.

Στον Αστέρα, θέλουν ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά να ξεκινήσει έγκαιρα και να μην φτάσουμε ξανά την τελευταία στιγμή, όπως συνέβη πέρσι. Γι’ αυτό και δρομολογούνται μια σειρά από συναντήσεις, με στόχο την ταχύτερη δυνατή συγκρότηση Διοίκησης και ανάληψη πρωτοβουλιών για την δόμηση της ομάδας.

Παράλληλα, από την Δευτέρα ξεκίνησαν και πάλι οι προπονήσεις στην Ακαδημία του συλλόγου, όπου εκατοντάδες παιδιά γυμνάζονται υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, παιδιά τα οποία αποτελούν το μέλλον του Αστέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος