FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-N. Κόροιβος 6-3: Ανατροπή με Έλιοτ και Καραγιάννη

Ημερομηνία: 02-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας ανέβασε ταχύτητα στο β΄ μέρος κι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντάνιελ Έλιοτ που πέτυχε 4 γκολ, επικράτησε 6-3 του Ν. Κοροίβου που προηγήθηκε 1-2 στο ημίχρονο!

To 0-1 έγινε στο 20΄ με τον Νικολόπουλο και  στο 25΄  ο Έλιοτ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ισοφάρισε 1-1. Στο 43΄ όμως έγινε το 1-2 από λάθος του Εσάι και κοντινό πλασέ του Γαλανόπουλου.

Στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός και με τρία γκολ του Έλιοτ έκανε την ανατροπή, φτάνοντας το σκορ στο 4-2. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο νεαρός Κώστας Καραγιάννης στο 65΄ και στο 70΄ κάνοντας το 6-2 και ο Ν. Κόροιβος μείωσε στο 85΄ στο τελικό 6-3, ξανά με τον Γαλανόπουλο. Ο Ν. Κόροιβος εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία του Ρηγόπουλου.

Αστέρας: Εσάι, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Φερνάντες, Σιούλας (70΄ Δ. Ντάβαρης), Ντίαζ, Άλφρεντ, Μαρκόπουλος, Ι. Ντάβαρης (70΄ Ζωγόπουλος), Έλιοτ (80΄ Γαλάνης), Ζαφειρόπουλος (60΄ λ. τρ. Καραγιάννης).

Ν. Κόροιβος: Πανόπουλος, Γαλάνης, Βλασσόπουλος (70΄Αλεξόπουλος), Τόλιας, Οικονομίδης, Ψάρρης, Σπηλιόπουλος, Νικολόπουλος, Μαρνέρας (66΄λ.τρ. Νταρζάνος), Α. Σπηλιωτόπουλος, Γαλανόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος