FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Με Τζαβάρα-Μαρκόπουλο στον πάγκο-Οι πρώτες συμφωνίες με παίκτες

Ημερομηνία: 25-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία όπως τελείωσε την περσινή σεζόν, με το δίδυμο Λύσανδρος Τζαβάρας-Φίλιππος Μαρκόπουλος, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο. Οι δύο προπονητές που πολλά χρόνια τώρα (17 ο Τζαβάρας και 8 ο Μαρκόπουλος) καθοδηγούν με μεγάλη επιτυχία τις Ακαδημίες του Αστέρα κι έχουν αναδείξει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, κλήθηκαν από τους Ανδρέα Παπαδάτο, Βασίλη Χριστοδουλόπουλο να αναλάβουν την ομάδα στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Να συνεχίσουν δηλαδή στον πάγκο, καθώς είχαν αναλάβει και την προηγούμενη σεζόν μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου. Πρόκειται για δύο «πιστούς στρατιώτες» του Αστέρα, όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος σε μια από τις πρώτες Γενικές Συνελεύσεις και ο χαρακτηρισμός είναι απολύτως ακριβής καθώς Τζαβάρας και Μαρκόπουλος, πέρα από τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στις Ακαδημίες, προσφέρουν και στην ανδρική ομάδα όποτε παρίσταται ανάγκη, όπως τώρα.

Οι πρώτες συμφωνίες

Τζαβάρας και Μαρκόπουλος ήρθαν ήδη σε επαφές με Αμαλιαδίτες ποδοσφαιριστές, με κάποια… δικά τους παιδιά που έχουν αναδειχτεί από τις Ακαδημίες του Αστέρα, ώστε να ενταχθούν στην ομάδα και να τη βοηθήσουν ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1. Έτσι, επήλθε προφορική συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές με τους Αμαλιαδίτες Τάκη Καμαρινό, Γιάννη Κυριαζή και Χρήστο Χατζηγιάννη, όπως και με τον Γαστουναίο Αντώνη Κουλούρη.

Παράλληλα, αναμένεται να συνεχίσουν στην ομάδα και δύο έμπειροι παίκτες που ήταν και την προηγούμενη σεζόν στον Αστέρα, οι Ανδρέας Χριστόπουλος, Γιάννης Σιούλας, ορμώμενοι αποκλειστικά και μόνο από την αγάπη τους για τον Αστέρα. Παίκτες που παίζουν για τη φανέλα και αυτό τους τιμά ιδιαίτερα. Μαζί με τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα γίνουν και 6-7 νεαρούς (16χρονους και 17χρονους) που προέρχονται από τις Ακαδημίες, ο Αστέρας ευελπιστεί να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της δύσκολης φετινής σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος