FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Κοντά σε συμφωνία με Μιλοσέσκι

Ημερομηνία: 05-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Αστέρας Αμαλιάδας και Ντέγιαν Μιλοσέσκι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και σήμερα το βράδυ είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια, ώστε να πορευτούν μαζί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο 38χρονος Μιλοσέσκι, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των «βυσσινόλευκων» στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, ενώ το πιθανότερο είναι να βοηθήσει και ως ποδοσφαιριστής. Μια κίνηση που τυγχάνει αποδοχής στην Αμαλιάδα καθώς είναι αδιαμφισβήτητη η ποδοσφαιρική αξία του Ντέγιαν, ο οποίος χρόνια τώρα στην Ηλεία έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής σε όλους τους τομείς.

Κατά τα άλλα, πόστο στην ανδρική ομάδα του Αστέρα έχει και ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος δεν θα περιοριστεί μόνο στις Ακαδημίες φέτος. Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής θα συνεισφέρει στον σχεδιασμό της ομάδας και έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Η εμπειρία του Αρβανίτη, η αξία του ως ποδοσφαιριστής και ο σεβασμός που τρέφουν όλοι στο πρόσωπό του, αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Αστέρα στο να σχεδιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα έχει υψηλούς στόχους.

Ευχαριστήριο για Γιώργο Λαγό

Η Διοίκηση του Αστέρα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Λαγό, ο οποίος αποχώρησε και ανέλαβε την Αχαϊκή: «Ο Α.Ο. Αστέρας, ευχαριστεί τον Γιώργο Λαγό για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας. Του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και γρήγορα στο επανιδείν, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει αυτό το οποίο ξεκίνησε μαζί μας πέρυσι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος