FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ενίσχυση στην άμυνα με Χριστόπουλο

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας απέκτησε τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Ανδρέα Χριστόπουλο. Ο 34χρονος Αμαλιαδίτης ποδοσφαιριστής, την προηγούμενη σεζόν ξεκίνησε στην Α.Ε. Πηνείας και όταν αυτή αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY, πήγε στη Δόξα Νέας Μανολάδας. O Χριστόπουλος έχει αγωνιστεί ξανά στον Αστέρα Αμαλιάδας κατά το παρελθόν, όπως επίσης στο Χάβαρι, τον Ολυμπιακό Σαβαλίων κ.α..

Επίσης, η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου παραχώρησε στα Μακρίσια με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Γενάρη, τον Ηλία Νικολόπουλο, ο οποίος επέστρεψε από τον Αίαντα που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα της πρεμιέρας στην Α1, με τη δυνατή Δόξα στη Ν.Μανολάδα. Οι «βυσσινόλευκοι» αισιοδοξούν πως θα ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες της Α1. Στα τελευταία φιλικά η ομάδα άρχισε να «δένει» (2-2 με Νίκη Τραγανού, 3-0 τον Πέλοπα Πύργου) ενώ έκανε και  καλές μεταγραφές ξένων παικτών (Λεονάρντο, Γκάμπριελ, Έλιοτ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος