FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Έκλεισε η συμφωνία με Κότσιφα-Μεγάλος χορηγός για την σεζόν 2021-2022

Ημερομηνία: 12-11-2021 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την συμφωνία με τον καταξιωμένο δικηγόρο Σάκη Κότσιφα, ώστε να είναι την φετινή σεζόν ο Μεγάλος Χορηγός του Αστέρα, τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις Ακαδημίες. Ο Πρόεδρος του Αστέρα, Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Σάκη Κότσιφα στο γραφείο του στην Αμαλιάδα και οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια με κοινό στόχο το καλό της ιστορικής ομάδας της Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, αλλά και των δεκάδων παιδιών που αριθμεί ο σύλλογος στις Ακαδημίες του. Το όνομα του Σάκη Κότσιφα θα μπει στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας του Αστέρα, αλλά και στην εμφάνιση της Ακαδημίας. Ο επιφανής Αμαλιαδίτης δικηγόρος τόνισε στον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο ότι θα είναι δίπλα του όλη τη σεζόν και θα παραβρίσκεται και σε αγώνες της ομάδας, όσο το επιτρέπουν οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Σάκης Κότσιφας, ο οποίος είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί δικηγορικά γραφεία στην Αμαλιάδα και στην Αθήνα, έχει διατελέσει πρόεδρος του Αστέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όπως και του Πανηλειακού (πριν κάποια χρόνια στην Β΄ Εθνική), και αποφάσισε να στηρίξει δυναμικά το φετινό εγχείρημα του Αστέρα, ώστε ο σύλλογος της Αμαλιάδας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία του, αλλά και να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ακαδημία του.

Ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά στο proini.news για την χορηγική συμφωνία με τον Σάκη Κότσιφα: «Είμαι πολύ χαρούμενος να έχω ανθρώπους σαν το Σάκη Κότσιφα να στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε. Μου δίνει ώθηση και κίνητρο να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο του συλλόγου. Ό,τι και να πούμε για τον άνθρωπο και δικηγόρο, Σάκη Κότσιφα, είναι πολύ λίγο. Η ποιότητά του ως άνθρωπος και η προσφορά του ως Αμαλιαδίτης στη τοπική κοινωνία αλλά και στον αθλητισμό όλης της Ηλείας είναι τεράστια. Ελπίζω να βρεθούν κι άλλοι επιχειρηματίες να βοηθήσουν την ομάδα και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος