FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Δικός του και ο Ανδρέας Ρούνης!

Ημερομηνία: 23-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας απέκτησε τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Ανδρέα Ρούνη, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Αίαντα Γαστούνης και από τον Γενάρη και μετά στον Ολυμπιακό Σαβαλίων, όπου προπονητής ήταν ο Ερνέστο Λυμπέρης.

Ο 29χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Ρούνη και θέλησε να τον έχει και φέτος στη νέα του ομάδα, τον Αστέρα. Άλλη μια ποιοτική μεταγραφή για τους «βυσσινόλευκους», με έναν παίκτη που έχει παίξει και στην Γ΄ Εθνική με τον Πανηλειακό, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και τον Αίαντα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα: «Στον Αστέρα Αμαλιάδας και ο Ανδρέας Ρούνης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμα μια προσθήκη, ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ο Ανδρέας Ρούνης ξεκίνησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Αμαλιάδας από όπου μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης! Στην συνέχεια, πήρε μεταγραφή για τον Ατρόμητο, όπου είχε ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα. Όταν επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους, αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική με την φανέλα του Πανηλειακού, του Διαγόρα Βραχνεΐκων και του Αίαντα Γαστούνης, ενώ πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Ανδρέα σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας! Να είσαι υγιής και πάντα επιτυχίες!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος