FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. & Αστέρια Αμαλιάδας: Στις 15/2 η κοπή πίτας και ο χορός, με πολλές βραβεύσεις

Ημερομηνία: 06-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο KINGDOM θα γίνει η φετινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και του ετήσιου χορού των σωματείων Α.Σ.Σ Αμαλιάδας και Αστέρια Αμαλιάδας.
Είναι η ετήσια μεγάλη εκδήλωση που θα βραβευτούν μορφές του ηλειακού αθλητισμού που έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και άνθρωποι που είναι δίπλα στις ομάδες και βοηθούν στον δύσκολο αγώνα που κάνουν.

Όπως ανακοίνωσαν οι σύλλογοι, οι πρώτες τρεις βραβεύσεις της φετινής γιορτής είναι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Ο Αμαλιαδίτης άσσος που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Αναγέννησης Αμαλιάδας και διέγραψε λαμπρή πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Πανηλειακού και του ΟΦΗ.

Υπέγραψε το 2004 στον Παναθηναϊκό όπου παραχωρήθηκε μετά από ένα μήνα στον ΟΦΗ.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, Ιωνικό, Καλλιθέα και Πανελευσινιακό.

Επίσης σε Ηλειακό Λεχαινών και Αστέρα Αμαλιάδας.

 

ΣΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πυργιώτης καθηγητής Φυσικής Αγωγής που έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Γ.Ε Πύργου. Αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία με τη φανελα του Γ.Σ Κομοτηνής. Επέστρεψε μετά τις σπουδές του στον Πύργο, όπου πραγματικά διέπρεψε στην παραγωγή νέων αθλητών με αποκορύφωμα την ανακάλυψη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.
Ακούραστος εργάτης του ηλειακού μπάσκετ και μια εξαίρετη προσωπικότητα τον καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες μορφές του ηλειακού αθλητισμού.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πρόσωπο του αθλητή της ομάδας μας βραβεύουμε τον ερασιτέχνη αθλητή.Τον αθλητή που ξέρει μόνο να δίνει στο σωματείο του και τους συναθλητές του. Πάντα πρώτο στην προπόνηση και ψυχή της παρέας.

Μαζί μας από τις πρώτες στιγμές του Α.Σ. στα δύσκολα μέχρι σήμερα. Πάντα χαμογελαστός και με θετική ενέργεια για το καλό της ομάδας. Τιμή μας που ένα τέτοιο σπάνιο παιδί και αθλητής είναι μαζί μας.

Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις σε ανθρώπους και χορηγούς που έχουν βοηθήσει και βοηθούν τους συλλόγους μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος