FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ξεκίνημα με χαμόγελα και αισιοδοξία

Ημερομηνία: 13-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με πολλά χαμόγελα και με αισιοδοξία ότι η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας σε πρωταγωνιστικό ρόλο ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του συλλόγου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα Βασίλης Τζίμης έδωσε το «παρών» όπως και όλοι οι αθλητές πλην του δικαιολογημένου απόντος Τάσου Αγραπιδάκη.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Κιούφη και Θοδωρή Παπαδόπουλου, αφού ο Βασίλης Νιπεργιάλης θα ενσωματωθεί στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα. Παρόντες ο γενικός αρχηγός Σάκης Πυλαρινός, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Νίκος Σκουρλής και ο αρχηγός αποστολών Λάμπρος Σταθόπουλος. Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Χρήστος Τίτος Μίσσος φίλος και συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια της ομάδας. Σε μια εβδομάδα θα ενσωματωθεί και ο έφορος του τμήματος και ψυχή της ομάδας Δημήτρης Πέππας, έτσι ώστε ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας να τεθεί σε πλήρη λειτουργία ενόψει της έναρξης της σεζόν στις 24 Οκτωβρίου.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα με διπλές προπονήσεις το πρωί στο δάσος της Μαραθιάς και το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ήλιδας.

Στα μεταγραφικά νέα δύο ακόμη αθλητές θα είναι στο ρόστερ της ομάδας ένας στις περιφερειακές θέσεις και ένας στις θέσεις των ψηλών.

Την Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν και οι νέες κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 αφού για φέτος υπάρχει πρόβλεψη στο υγειονομικό πρωτόκολλο που επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ και δηλώσεις Νιπεργιάλη για τη νέα σεζόν, στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.

No description available.

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος