FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ Αμαλιάδας: Σπουδαία προσθήκη ο Κώστας Αδαμόπουλος

Ημερομηνία: 11-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ενισχύθηκε με τον 20χρονο Ηλείο φόργουορντ Κώστα Αδαμόπουλο, με υποσχετική από τον Προμηθέα Πατρών στον οποίο ανήκει. Ο ταλαντούχος Αδαμόπουλος την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Κόρινθο, στη Γ΄ Εθνική, έχοντας μ.ο. 9.4 πόντους ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. αναφέρει:

«Σε μια πολύ μεγάλη και δύσκολη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας. Απέκτησε με υποσχετική ενός χρόνου από τον Προμηθέα τον Ηλείο Κώστα Αδαμόπουλο, «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο. Ήταν μια δύσκολη περίπτωση αλλά η επιμονή του Α.Σ.Σ.Α. δικαιώθηκε αφού πραγματικά ξεκίνησε στην αφετηρία της κούρσας για την απόκτηση του νεαρού φόργουορντ με λίγες πιθανότητες.

Ο ύψους 2.04, 20 ετών αθλητής αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ομάδα του Α.Σ.Σ.Α. που πραγματικά πλημμυρίζει από νιάτα και ηλειακό ταλέντο.

Πρώτη ομάδα για τον Αδαμόπουλο ήταν ο Α.Γ.Σ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κοροιβο για έναν χρόνο και έπειτα μεταπήδησε στην Ακαδημία του Προμηθέα Πατρών συμμετέχοντας στο πρότυπο πρόγραμμα Νους.

Την αγωνιστική περιοδο 2015-16 και 2016-17 με την ομάδα Παίδων του Προμηθέα κατέκτησε τα πρωταθλήματα Παίδων της ΕΣΚΑΗ και στη συνέχεια κατέλαβε την 2η και 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Με το εφηβικό τμήμα αναδείχθηκε και πάλι για δυο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής ΕΣΚΑΗ και στη συνέχεια κατέλαβε την 2η και 4η θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2017-18 και 2018-19.

Την αγωνιστική περιοδο 2019-20 αγωνίστηκε στην ομάδα της ΚΑΟ Κορίνθου στη Γ΄ Εθνική κατακτώντας την άνοδο στην Β΄ Εθνική έχοντας μ.ο πόντων 9,4 (19 τρίποντα).

Ο Κώστας Αδαμόπουλος είναι ένας από τους λίγους νέους αθλητές που έχει συμβόλαιο με τον Προμηθέα δείγμα των δυνατοτήτων του αλλά και των προσδοκιών που υπάρχουν γι’ αυτόν.

Ο νεαρός αθλητής δήλωσε για το νέο του ξεκίνημα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Νιπεργιάλη, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την αγωνιστική δράση. Ευελπιστώ στο να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος