FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Πρώτη προσθήκη ο Βουρνάς

Ημερομηνία: 21-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 30χρονος Αχαιός πλέι-μέικερ Ανδρέας Βουρνάς, είναι η πρώτη μεταγραφή του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ένας παίκτης έμπειρος, με πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα ήταν από τους αθλητές που ξεχώρισαν στον Γλαύκο (Γ΄ Εθνική).

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. αναφέρει:

«Μεταγραφή από το πάνω ράφι είναι η πρώτη κίνηση του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας. Με συντονισμένες κινήσεις έκανε δικό του τον 30χρονο Ανδρέα Βουρνά. Ο Βουρνάς αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα του Γλαύκου Πατρών κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις έχοντας 17 πόντους μέσο όρο. Έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση του play maker. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Λευκάδας στην Α2 κατηγορία, του Χαρίλαου Τρικούπη σε Γ΄ και Β΄ Εθνική καθώς και στον Έσπερο Πατρών, Παναχαϊκή και Αχαγιά 82.

Αναμένεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα με τις ικανότητες του και την εμπειρία του.

Ο Α.Σ.Σ.Α. καλωσορίζει τον Ανδρέα Βουρνά στην Αμαλιάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Ο Ανδρέας Βουρνάς δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την ομάδα και τη διοίκηση του Γλαύκου για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Όσο αφορά την ομάδα του Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ εκτίμησα το άμεσο ενδιαφέρον της για μένα αλλά και τις βλέψεις που έχει. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος