FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Πήρε Κοντόγιωργα-Ανανέωσε ο Μαντούβαλος-Οι κάρτες διαρκείας

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα ακόμα Ηλείο αθλητή πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας.

Πρόκειται για τον Γιώργο Κοντόγιωργα, 24 ετών με ύψος 1.96μ. που αγωνίζεται στη θέση του φόργουρντ.

Έχει αγωνιστεί σε Κόροιβο Αμαλιάδας, Παγκράτι, Λέχαιο και Ολυμπιονίκη και η παρουσία του θα ενισχύσει το ηλειακό στοιχείο κάτι που ήταν επιθυμία όλων των ανθρώπων του Α.Σ.Σ.Α.

Ο Γιώργος Κοντόγιωργας δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Ευχαριστώ τον Coach Βασίλη Νιπεργιάλη και τους παράγοντες της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και ξαναγυρίζω στις εθνικές κατηγορίες με μια ομάδα καλοδουλεμένη και οργανωμένη. Διαθέτω την εμπειρία και το σθένος να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις γι’ αυτό».

Συνεχίζει ο Μαντούβαλος

Ο 23χρονος Δημήτρης Μαντούβαλος, 2.02μ. ύψος, σέντερ, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Α.Σ.Σ.Α . Φοιτητής στην Αμαλιάδα ο Δημήτρης θα ενισχύσει για τέταρτη συνεχή χρονιά την ομάδα. Με άλματα προόδου στο παιχνίδι του θα αποτελέσει πολύτιμο γρανάζι στην γραμμή πυρός κάτω από τα καλάθια .
Ο Δημήτρης Μαντούβαλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σε μια πραγματική οικογένεια. Από την πρώτη στιγμή εδώ στην Αμαλιάδα αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν αλλά όλοι εδώ στον Α.Σ.Σ.Α. θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκληση της Γ´ Εθνικής. Εγώ προσωπικά θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας

Στην κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διάρκειες του Α.Σ.Σ. για τη αγωνιστική χρονιά 2020-21, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος.
Με το σύνθημα «Πάμε μαζί, πάμε ψηλά», που μετουσιώνεται σε πράξη κάθε χρόνο στο παρκέ, ο Α.Σ.Σ.Α δίνει τη δυνατότητα στους Ηλείους φιλάθλους από τη μια στην πολύ καλή τιμή των 50 ευρώ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, από την άλλη να στηρίξουν οικονομικά το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού πέρα από τις ομάδες της Πελοποννήσου, προστέθηκαν και δύο ομάδες από την Κρήτη, ενδεχομένως να προστεθεί και από νησί του Αιγαίου.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου θα είναι όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερα κομβική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος